Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta se ovo desava nacisti se opet bude u svim drzavama
Ovi novinari sa klixa ne znaju prepisati i prevesti vijest. Ko koga ovdje napada, ko pali, ko demonstrira - nista ovdje nije tacno.
Bitno je da švedska policija ovo tretira kao zločin i da je onesposobila i utamničila teroriste. Ovakve podržava samo Rusija.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovo nije tačno. Jedan idiot nacista iz danske je došao da zapali Kur'an i onda je omladina počela da se buni protiv toga i izbili su neredi. U neredima su počeli bacati kamenje na policiju i policija pucala. Kako je KLIX mogao toliko krivo informisati. Ima tačnih vijesti o ovome na drugim mjestima.
Omladina je inace ne Europskog projekla i Islamske vjeroispovjesti
@gotovo A ovi arapski idioti kao odgovor pale sve sta stignu i u stanju su da ubiju nekoga zbog toga.Pa ako si neki vjernik (kako se oni predstavljaju)to se ne radi tako,nego mogu da kazu "bog" ce te kazniti za to.Veoma agresivna vrsta ljudi,jos uvijek kasne 1000 godina za zapadom i gdje god da dodju prave sranja a ljudi im sve pruzili.I ja sam u Svedskoj vec par godina pa se ponasam normalno i radim,i znam sta rade ove budale svugdje po Svedskoj...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
https://youtu.be/W_InUXXFqMA
svedska je najgora zemlja u EU ! eto njima sad njihove migrante evropa ima dosta nezaposleni a oni dovlace ovu stoku! znam licno ljude koji su napustili grad i otisli vani samo rad ovi migranata
Pa vi zivite u zapanoj evropi dzaba svo ulizivanje mrze nas dok god smo muslimani
Dobro su démonstrative odrzane.U Francuskoj bi policija zabranila zbog sigurnosti koju bi objasnila losim stanjem asfalta n'a plocnicima!
Možel neko iz SDA objasniti č kako to da SDA članica desničara EU je zajedno sa ovima koji pale Kur.'an?
U Švedskoj nemiri, zdravo.
U većini svijeta je paljenje novčanica nezakonito. Skrnavljenje bilo čega svetog bi trebalo biti jednako nezakonito.
Definiraj "sveto"?
Od goriva pa na dalje sve poskupilo. Sad ce i šmrka 😢 Sve je to kriv soroš 😅
U Sveckoj nemiri zdravo!! Eskimi traze svoja prava,i zele da se pripoje maticnom Artiku.
Sami ste krivi, pustili ste ove lijene spodobe da vam rade u svoju zemlju pored čitavog Balkana
opet najavljuju nerede .i zašto se brišu komentari.
Švedska ako je pametna tom Rasmusu treba zabraniti ulazak u državu do kraja života a što se tiče štete koja je peičinjena zbog njegovih hirova treba mu staviti sve na račun i tražiti da naplati jer je direktan krivac za izazivanje nemira.
Vikinzi su prijazdi dok ih se ne pritisne a onda se vidi tek koliko su brutalni
Svedska-Europa,simbol demokratije,prava,razumijevanja,prihvacanja,prava na licni izbor i ostale nasminkane lazi.. Teze vam je prihvatiti Islam u komsiluku nego pederluk,razvrat i ostale bolesti “slobodnog europsko-demokratskog drustva” …Zalosno
Danac pravi nered u Švedskoj?!