Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajmo u petak poslije dzume svi iz djamije kralja Fahda da ucinimo juris na vladu. Moraju pasti Komsic i americki islamofasiti i onaj Tihic i onaj Lagumdjija i da trazimo povratak bogumilskoj vjeri jer su bosanci dobri bosnjani a ne vlasi. Baci gdje su milioni sto ih je iznio Haris Silajdzic.
Al Jazeera javlja da je rasporedjeno preko 30 000 policajaca. Samo toliko o realnom izvjestavanju. Demokratija je cudo, al za koga.
Gašenje vatre Alžirska vlada zabranila protestne skupove http://www.e-novine.com/svet/svet-vesti/44455-Airska-vlada-zabranila-protestne-skupove.html