Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mentalno poremecen naravno jer je bijelac
Брацо срби ми смо највеца говна која су дошла н овај свијет
Terorizam...
ako je terorizam, iza koje idiologije stoji ova ubica? jer po definiciji ako on i njegov cin ne prestavljaju politicki/idiologosku viziju, ne moze biti terorizam.
@Abu Ja sam Bosanac i Bosnjak pa ne mozes tu pricu da sam "vlah" koristiti kao "argumenat". vecina vas koji ste mi dali minus, imate problem razumjeti znacenja rijec iz Engleskog jezika.. to ti je u recniku tako opisana.. sta kocete da promjenite znacenje rijec.. idite i molite engleske lingviste.. terorista mora imati politicku ili igioloski motiv, ako neko ubije zenu i djecu jer je drogiran, onm ti je ubica zlocin gad, ali nije terorist. ako neko ubije crnce jer racista to je terorista..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbga kad je amerikanac u pitanju ime ide na početku i to velikim slovima, ove naše prestupnike umotavaju u inicijale!
sad ce tek da gladi
Katolicki terorist.
jeli on katolik? i jeli on ubijo te ljude radi katiolicizma? ako je odgovor ne i ne za ova dva pitanja, ondar si ti propagandist.
FAHRUDIN RADONČIĆ ➡️ FIKRET ABDIĆ
ovaj je jos pod nekom teskom drogom
Kod nas bi dobio 8 godina....eno onaj sumaher iz pezoa izaso iz zatvora, pazite se pjesaci
Jel djikan?
Rješenje je vratiti pištolje k'o u vrijeme Billy Kid-a & Doc Holiday-a!
U SAD-u ih nikada nisu ni ukinuli.