Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je musliman bit ce terorista zbog žica, a ako je kršćanin bit će električar koji se vraćao sa posla.😂😂😂
Koliko izlizana i glupa recenica, a pojedinci je uporno forsiraju.
to je bio hamo elektricar
Ma prvo ga upucajte, pa poslje provjeravaj te ostalo
Allahov Poslanik, s.a.v.s., kada bi se obraćao i NAJLOŠIJIM ljudima, to je radio ozarenog i nasmiješenog lica i sa blagim i lijepim govorom. AllahovPoslanik, s.a.v.s., nije bio razvratnik, niti bestidnik, niti je podizao svoj glas po trgovima, niti je na zlo uzvraćao zlom, nego bi praštao i prelazio preko toga. Ovo je pomahnitala nenormalna bagra sa muslimanskim imenima, a ne muslimani ni ljudi!!!
Možda je Michael Jackson
NA ovim vručinama izgleda sumnjivo ? PA da se po zimi kreće u arapskoj gulabiji, a da mu ne vire žice iz prsluka, bio bi opet sumnjiv !! :)))
Nasa Bosna najljepsa je Srbija propala je, kada cujes zvuk ezana znaj da Bosna puna je muslimana!
jedite g.ov.na propalice balijske
mozda su se covjeku slusalice raspale pa ne moze muziku slusati
Ja nisam nigdje procitao da je ovaj covjek musliman, a vi odmah protjerajte muslimane. Ili se pak podrazumijeva da su muslimani krivi za sve. I kakava je to policija kojoj drzi opkoljenog covjeka par sati a ne znaju jel u pitanju bomba ili ne i kakva je to bomba kad joj zice vire .
dr.dre slusalice
cojek popravlja kisobrane :))
lijepi strah
Ako usred ljeta hodas u zimskom kaputu, odmah si sumnjiv, nigdje veze, dide mi.
narkoman pa mu zima
.....pervertrit 21.stoljeća.......
vracao se neki elektricar sa posla i odma vanredna situacija ebem vas isprepadane