Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto najverovatnije d će opet Evropa kmečati do sledeće muslimanske diverzije!!! Kmeee...
Na žalost,islam postaje sve omraženiji kod ne muslimana,ovi koji ovo čine vjeruju da rade po Alahovim pravilima,na početku sam mislio izdvojeni slučaji,ali sad imam drugačije mišljenje,odnosno nešto u islamskom svijetu nije u redu
@sdaklix nije,islam kvare zli i zatucani ljudi
Stanovnici Barcelone su prije par dana prosvjedovali i tražili više migranata, a manje turista. Izgleda da im se želja ispunjava.
kazu na vjestima da su nasli sliku dodikovu u autu ne kontam o cemu se radi sad :(
@KIKOrobija jesi ti stvarno robijas neki ili se furas na robijasa
Hahahahah, i to licna karta nadjena njegova
Eto i da nije dzihadista, ipak je tužno da su sad svi manijaci pokupili ovaj fazon dzihadista sa kombi em u masu ljudi. Veoma tužno!
@LijepiHuso tako je to kad inspirišeš ljude preko medija, što je nekima i cilj, shvatimo da postoje ljudi koji žele da većina nas ne postoji i da na svijetu ima samo 500 Mil ljudi
@DarthBosniakInva6er može biti svašta ali sumnjam da elita koristi ovakve primitivne načine za depopulacuju. Imaju oni nešto puno sofisticiranije spremljeno za nas.
A u Charlottesville nije :)
Zašto neko povezuje teroristi koji po EU explodiraju sa Arapima u BiH? Dvije su različite kategorije
zato sto su besposleni i nemaju zdravo poimanje materijalne stvarnosti. dakle, ukratko, jer su vlasi