Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CITIRAM:Prema profilu, Tamerlan je bio "posvećeni musliman". "Veoma sam religiozan", kazao je on jednom prilikom, navodeći da ne puši cigarete i da ne pije alkohol. "Nema više vrednosti. Ljudi ne mogu da se kontrolišu", dodao je Tamerlan. Sve nam je jasno.
Evo jasan dokaz do ovo nisu izveli nikakvi čečeni. http://www.naturalnews.com/039977_The_Craft_Boston_marathon_private_military_contractors.html
Kakav Dartmouth college hahah Dartmouth college je u susjednoj drzavi New Hampshire, a to je rijec o University of Massachusetts Dartmouth campus, Dartmouth je mjestasce u Massachusettsu I tu je UMASS kao sto je u Lowellu I u Amherstu.
bjezi,bjezi da te ne uhvateeeee ..