Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska je ekonomski isuviše jaka da bi joj "dopustili" da postoji i mora se kroz inscenirane proteste šačice uniziti i prisiliti da se poda međunarodnim zločincima koji kamatama jednako ubijaju kao što su agresori to činili granatama. Turska prije Erdogana je imala 60-tak milijardi duga kod MMF-a, danas nema nikakvog. Turska je prije Erdogana imala 3000 USD prihoda per capita, danas je taj prihod 11.600 USD. Nekada je GDP bio 330 milijardi USD, danas je 1076 milijardi USD. O ulaganjima u zdravstvo (nekad 4.5 danas 16 milijardi) i obrazovanje (više od 30 milijardi danas) ne mora se ni govoriti. I ćoravim je jasno da ovako jaka i stabilna Turska smeta MMF-u, Bilderberg grupi i njihovim poslušnicima koji pokušavaju ekonomski porobiti cijeli svijet i njime vladati. Turska jeste demokratija - posebno u odnosu na tebi drage vajate. Kod njih nisu protesti radi problema i gušenja u jadu kao kod nas već zbog inostrane "injekcije". Yalan bagro zapadnjačka!
De ne seri *** te erdogan i MMF, pitaj svakog turcina hoce li u njemacku ili drugu zapadnu zemlju odmah ce ostaviti tako bogatu tursku, sta lupetate glupostima sve sto je uradjeno na stetu naroda je , napravljen je veliki jaz izmedju bogatih i siromasnih i tu nema mira ate brojke koje kruze nista ne vrijede kada narod nije zadoviljan.
Sorry erpiću, nisam gay :) Za razliku od tebe, u Turskoj sam 2-3 mjeseca godišnje, imam stan, porodicu, hiljade prijatelja i o toj veličanstvenoj zemlji sam zaboravio više nego što ćeš pročitati pa probaj svoje spinove porijeklom iz Tel Aviva prežvakati i ponuditi bolji argument. Na tvoje pitanje je danas odgovorilo 1.260.000 ljudi. Nadmoćnom i neupitnom većinom. Demokratski. Doduše, nije po volji kamatara, .upaka koji radije prodaju svoju kulturu, identitet, nam i iman za moralni sunovrat Zapada koji svakodnevno gledamo. Ili ne primjećuješ bankrote "demokratskih" zemalja gdje banke uzimaju novac od građana da bi ih porobile? Džaba, .upcima, šerifima i ostaloj fukari - Turska se ne da prezadužiti, kupiti, zaraziti i porobiti kao Irak, Afganistan i drugi tobožnjim "izrazom volje naroda". A spomenik Suleyman-Hanu će biti sagrađen, šerifčiću tako da jedino možeš puknuti poprijeko :) Za tvoju nespretnu vulgarnost - demokratsko s.i.k.t.e.r :)
sta got da je razlog demonstracija i ko got stoji iza svega...velika je steta za tursku...tek kad izgube ovo sada sto imaju shvatit ce sta su imali i sta su mogli biti u buducnosti, trebat ce im kao i nama jedno 20 godina da skontaju sta su izgubili a onda ce biti kasno i jako tesko povratiti izgubljeno
Na silu ,se mora odgovoriti silom...sto nisu bili mirni ko nase bebe ,niko ih dirao ne bi...
http://www.advance.hr/vijesti/turska-policija-ulazi-u-gezi-park-erdogan-nema-vise-tolerancije/ Kaze erdogan asad mora sa vlasti hahah, pogledajte uzivo tursku demokratiju .....