Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam sto Bosanci ovoliko mrze homoseksualce.Pripadnici sva tri stada su u zadnjih dvadesetak godina pokazali i dokazali da vole da ih gu/ze,istini za volju,jedni vole obrezane ki/te,a drugi neobrezane (mada se ponekad zgu/ze i medjusobno).Nakon treceg oktobra bosanski voz (znate na sto mislim) ce nastaviti svojim putem u mracnu buducnost.Sretno mamlazi!
nisu psihopate na bilbordu psihopate i mazohisti su oni koji glasaju za njih
mislim da su im malo veći problemi pokret mladih neonacista koji sve više fataju maha. glupi rusi ko rusi. ti isti nacisti ih pobili ko niko u istoriji. al prijetnja prava su homoseksualci.
bravo rusi viva putin jos treba da paradiraju ulicama ps.iho.pate pored ovako lijepih zena oni bi muskarce b.o.l.e.s.n.i.c.i
Treba ove Ruske policajce poslati u Beograd 10-10-10.
Tek sam dosao iz Rusije s ljubavlju, stete sto nisam ucestvocao u protestima.Prebili su mi decka tamo...
Rusistan Isti ko i islamisti samo drugacija kapica na glavusi.
svaka cast rusima koji pokazuju da su dosta bolji od zapadnig \'humanista\' ovako treba svugdje protiv pedera da postede posten svijet
ma cobani ruski ko i nasi isti
Čestitam Moskovskim vlastima koji taj otpad tako tretiraju. Ako im je peder ružan izraz treba ih zvati Jebači u gu-zicu.
U Rusiji se sibaju protiv murije......... Boga mi, ovi Ruski derasi se razlikuju od tople im brace zapadnjaka.
ovi pederi samo provociraju posten svijet
Pederska posla..
hahahahahahahahahaha