Gumenim mecima i puškama
0
Policija pucala na demonstrante u Jemenu
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jemena, AFP izvještava da je mladi protestant preminuo od prostrijelnih rana nanesenih kada je policija otvorila vatru na protestante u noci u Sani.Deseci protestanata i policije je povrijedeno kada su jemenske vlasti preselio kako bi se spriječilo protestante da zauzmu Sanaa Sveučilišni trg u utorak . Protestanti traže odlazak predsjednika Alija Abdullaha Saleha.
(Quote separatist)\"pa novinari ste...\"Hahahah Oni sa novinarstvom imaju veze ko i Dodik sa nuklernom fizikom. Gnjide!
Naravno, sarajevo-x, nije ni provjeravao informacije u ovom tekstu, pa je napravio niz gresaka cisto informativne prirode, jer nije provjeravao informacije... prvo... secesionisticki pokret na jugu ne vodi nikakav ogranak al kaide, nego je rijec o Socijalistickoj partiji Jemena, koja sa elkaidom ima vrlo malo veze... uostalom secesionisti na jugu imaju zastavu sa crvenom zvijezdom... malo provjeravajte informacije....pa novinari ste...