Velika Britanija
0

Policija pronašla podrum prepun sado-mazo pomagala

Sarajevo-x.com
Policija je u jednom podrumu u Devonu pronašla nacističke uniforme, bičeve, lance, palice i seksualna pomagala, izvijestio je Daily Telegraph.

Podrum je pronađen u kući u selu Lee Mill u blizini Devona. Naime, susjedi koji žive u drugom dijelu kuće obavijestili su policiju kako neprestano čuju čudne zvukove iz drugog dijela kuće.

Policija je ušla u kuću i pronašla podrum koji je bio prepun bičeva, gas maski, drvenih palica, lisica, okova, seksualnih pomagala, ali i elektroničkih uređaja među kojima i opremu za snimanje.

"Bili smo iznenađeni kada smo pronašli ovaj podrum jer u mirnom mjestu kakvo je Lee Mill tome se nismo nadali“, kazao je detektiv Stuart Gilroy, dodajući da se pretpostavlja kako u neposretnoj blizini postoji i bordel te će istraga biti nastavljena.

Policija je došla na poziv stanara koji su u drugom dijelu kuće, koji su istakli kako su često viđali sumnjive osobe oko svog doma.

Kada je policajac zakucao na vrata, stanar drugog dijela kuće mu je otvorio misleći da je on zapravo jedan od onih koji imaju "sastanak“.

Policajac je ušao u kuću, a za njim još nekoliko specijalaca koji su ubrzo na prvom spratu pronašli preuređenu sobu koja je služila za sado-mazohističke "igrarije".

Nakon ove akcije uhapšen je jedan 38-godišnjak i 24-godišnja žena.