Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu li našli pasoš ?
napad iz politickih motiva
Da nisu pederi
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zna li neko neki website koji objašnjava TAČNU razliku između terorističkog napada i 'običnog' napada vatrenim oružjem?
Terorizam po definiciji ima za cilj da se unese strah medju sire narodne mase. Znaci ako je neko psihicki nestabilan to nije terorizam jer nije imao taj motiv
Šta će ti web site, kad glupani to ni tad razumjeli ne bi ...? ? ? Za kozoyeba je to sveti rat, pa ga yebi ... ! ! !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na onoliku Ameriku, samo 14 mrtvih.
Napadači koji su u napadu u u Kaliforniji ubili 14 osoba identifikovani su kao Sajed Rizvan Faruk i Tašfin Malik Po običaju klix ne želi objaviti kada je riječ o islamskim teroristima kao da može ušutkati istinu.
Opet muslimani...
Ovo nije teror??? Ali bit ce, ako se ispostavi da su neke bradonje pucale...
I JA se zovem Farook. --------- pa štaćemo sad !?
Faruk & Malik kao marionete predizborne kampanje...
Onaj nas sef SIPE bi sad reko: ne znamo ko su zrtve al izgleda da je napadac bio vehabija
Policija je ubila obadva napadaca ( zena i muskarac- muskarac je indetifikovan i cini se da ima arapsko ime), za zenu se jos ne zna.. Eto to je zadnje, a kakva ce prica biti to cemo vidjeti.
Definitivno ćemo povjerovati ovom izvoru koji piše 'obadva' i sam ima arapsko ime.
Sto ne stavljate americke zastave na profilne licemjeri jedni ? aaa ?
Ako ne bude 'musliman' ili ako ne bude imao nekog zeta sklonit ce vijest kao i onu od nekidan gdje je Robert pucao u bolnici i ubio oko 10-20 ljudi. To nije monstrum, taj momak je malo lud, malo lud. https://youtu.be/7NU1SfZ-7Nk
JE SUIS INLAND REGIONAL CENTER!!!!!!
priča se da se napadači po banovićima kriju
Hahaahahahahahaha
Mahire loptu i curice ganjaj, mani klixa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Amerika mora platiti njihovu demokratiju na neki nacin, sada ce se povecati prodaja i kupovina oruzija u USA.To se zove Kapitalizam!
Terorizam. 1. svijetski rat, 2.svijetski rat, Hirosima, Nagasaki, Vijetnam, Koreja, Afganistan(rusi i usa), Irak, Sirija,Auschwitz, Dachau, STALJIN, Indijanci u sjevernoj Americi,juzna Amerika takode, Australija i mnogo jos terora u svijetu. Molim vas kada govorite o islamu i teroru jos jednom razmislite ko je terorista u svijetu.
Zaboravio si dodat da neke budaletine pobiše i neke Armence, neki i danas teroriziraju pošteni narod Kurda i još toga ima ... ako se već kačiš za nešto što ne znaš i ne razumiješ - raspitaj se prethodno ... Ili ti to tako namjerno ...
Evo ga poceli su spominjat teroriste.ovo pred kijamet