Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su sada oni islamofobi, islamomrzci, antiislamisti i krizari da malo prokomentarisu ovog njihovog istomisljenika, ali za razliku od njih, prakticara, koji je pokazao i ozivio one istinske vrijednosti kriscanstva, tj. sljedbenika. Ovo je krscanstvo koje poznajemo jos od srednjeg vijeka, koje je dobro prezentirano u filmu \"Nebesko kraljevstvo\". Koliko krscana razmislja teoretski kao ovaj krizar iz Norveske!?
Saucesce i suosecajnost za gradjanima i drzavom Norveskom...!!! Bosna i Hercegovina vec dvadest godina trpi terrorizam servije i njenih krvoloka...!!!
76 zrtava krscanskog teroriste
Ovo je prilika da politicari, pravosudje i gradjani BIH-e NAPOKON ZABRANE zauvijek cettnicko orrgijanje SERVA...!!!
Pod HITNO treba ZABRANITI U BIH- \"CETTNICKO -SERVSKO ORRGIJANJE RAVNOGORSKIH POKRETA-FASISTA\"...!!! SIKTER...!!!
nisam namjerno, himmlera mi
mam ti nakacim, sta ti je bolesnik jedan
nije lahko biti Safet Susic......
david gueta poginuo u saobracajnoj nesreci!