Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad netko u 28 godini već ima 6-toro djece, vidi se da je odrastao u disfunkcionalnoj, ili bolje reći nenormalnoj , obitelji. Zakazale socijalne službe, koje su jadnu dječicu davno trebale izmjestit iz ovog kaosa. Sad je na žalost prekasno .....
da je kojim slučajem ovo uradio neki musliman odmah bi bio terorista ovako čovjek kazu malo skrenuo.....
Kakve sve bolesti nema na ovom Svijetu, ubiti svoje dijete i unucadi ne moze to normalan razum da shvati i nikad nece moci...
to može učiniti samo TEŠKO bolestan čovjek
Sejtanska posla!!!Neka nas Allah dragi sacuva od sejtana prokletog...Amin!!!
Ne znam sta se to dogodi u glavi covjeka da ovako nesto uradi
28 godina,šestero djece i živi kod oca...Mislim stvarno nije trebo to uraditi nego je samo izbaciti iz kuće..Žao mi djece..
Koji bolestan narod!Termin 'glupi Ameri' opravdan.
Kako bi ova vijest bila objavljena da je to neku uradio od muslimana?! Islamski fundamentalista na svirep nacin poubijao porodicu :D a vjerovatno bi dodali i da je clan najmanje dvije oslamske organizacije. Nasilni amerikanac vjerovatno gledajuci kako ostali ameri ubijaju po svijetu djecu i neduzne izvrsio svirepo ubistvo vlastite djece. Tako treba da glasi naslov.
Polupismeni stvore, po čemu si ti zaključio da čovjek nije upravo M U S L I M A N ????? Pobogu, otrijeznite se više.
Glupane imam skole vise vec ti godina. A sama cinjenica da se ne spominje u textu da je M U S L I M A N je dovoljna nekom ko ima mozga da to i zakljuci. Inace bi u naslovu pisalo MUSLIMANSKI TERORISTA MASAKRIRAO PORODICU!!! Gluplji si vec tezi!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)