Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ovdje demokatija....treba ga uhvatiti pa mu dokazati na sudu da je kriv..davati slobodne vikende i nakon 2 godine ga pustit zbog dobrog vladanja.
@zmajcekSaUne O cemu ti pricas, samo budale tako rade. Najbolje je hapsiti ga, dozvoliti cuvaru da mu utoku unese i onda sebi fino covjek dozvoli vikend kada hoce
E ovo je policija svaka cast
@h5n1 Svaka čast? Isto bi i naša policija uradila, pucaj ka meti i nadaj se da ga jedan metak potrefi. A meta je bolestan čovjek, koji nema ni pancir, ni plan, zamisli da je neko obučen sa pancirom i boljim oružjem...morala bi američka vojska dolaziti
U americi je gore biti policajac nego negdje drugo na prvoj liniji svaki dan glava u torbi.
Ima li iko na snimci ispod 110kg?
Neshvatljivo je da se ovakvi retardi nisu drzali pod kontrolom pogotovu poslije one javne podrske onom budali sa Zejlanda.Amerika je to i mogla i morala staviti pod kontrolu kao i svake naredne potencijalne bolesne mentalitete.
Najopasnija vrsta terorizma jeste Američka i Izraelska. Kad nestane ova dva zla - svijet će odahnuti i uživat će maksimalni mir.
Neviđoh.
pogledajte debe na kraju kako ide sa pumparicom pomoci policiji, garantujem da nije policajac
Ovo obavezno pustiti u sarajevskom MUP-u na Replay. Nasi drotovi bi bjezali zajedno sa ljudima. Sjetite se samo Mevlida, posakrivali se bili ko misevi i cekali specijalce.
@bosnjo1 Pa slazem se s tobom, ali ne bjeze oni sto su misevi, nego zato sto zakonski ne smije nista uradit..obican policajac nema nikakve ovlasti u ovoj drzavi, nego jedino sto moze jeste da ceka fupovce ili vojsku.
NISTA SE NE VIDI OSIM DEBELIH POLICAJACA
U istom danu 2 ovakva napada? Dakle nisu to "mentalni bolesnici" izveli, nego su ovo organiziovani teroristički napadi.
ne znam sto uopste i dajete medijski prostor debilima i bolesnicima