Komentari (376)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ti dozvoli ovim primitivcima da ti dodju u drzavu.
Ovo je Di Maria
Prava vlaska faca, fuj evo me proljev ufati, ukaki se
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zanimljivo je koliko je tih napada u ime islama i koliko muslimana to pasivno podrzava. sve komentari su u stilu me nema to veze sa islamom bla bla. ili kroz neko poredjenje se to prebacis nekako na druge itd.. postaje banalno i smijesno. potpuno razumijem one koje se stide da ih njihova svijet natjera da se nesto u njima prelomi i pocnu misliti svojom glavom. Kako onda da trazimo od komsija da se stide zbog svog zla.
Kakvo ba svoje zlo. Hebo te on. Sta on ima sa mojim vjerovanjem? Ne laprdaj gluposti. Normalna svaka osoba koja imalo mozgom razmislja ce osuditi svaki napad na neduzan narod.
@PpitarR Ne bih se slozio da je bas tako. ovde se stalno pokusavaju provuci nekakva objasnjenja kako je greska negdje drugo, da su muslimani ugrozeni itd.. uostalom sta imaju i oni bosanski drzavljani u Siriji sa tobom, kao ni puno identicnih koji se setaju po Bosni. nas nista ne dotice, a ustvari smo umjesani u sve. Dokle jarane
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Oni su ovu sliku imali prije napada,samo što je čovjek uletio u pješačku zonu odma slika na Fb......
Republika pocni uciti Kur'an, uskoro ce vam trebati svima. Samo islam je vjecan!
Zeljan paznje
Slika br. 5 - Nije mi jasno sto ce vam tolike puske?
ostavio ličnu kartu i rodni list u autu..
Rodjak od Nasera Orica?
Sekretar SDA😂
Samo se zi zayebaji, moze sutra i kod nas isto!
heehhe al dobra ti je ta!
otkud Gile tamo??
opet neki iskrivljeni degenerik
Izrael, Izrael, Izrael! Od njih ucit treba cijeli svijet. Najmocnija zemlja na svijetu....svaka im cast.
jel pobjego onako s kobijem?
Kuran je koljački prirucnik za kozojebe i nedonosi nista dobro... Islam je definitivno najgora sekta u povjesti čovjecnstva.
Miran konjusaru madjarski
jest ruzan otac ka hebo poremeceni
Tipican peder, masta o 40 djevaca