Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast kralju, odlican komentar. :-) Pa sta oni misle da je ovo Ogame?! Anthylon :) - STARnet team
Policija ispalila suzavac? Mozes misliti kako su okrutni ti Iranci. Pa ispalila je i nasa murija suzavac na BHF i pendrecili raju po Ferhadiji. I to na protestima protiv mafije kakva je NS BiH. Nesto se ne sjecam da se na CNN danima pricalo o tome.
boriti se na ovakav nacin kako to rade demonstranti u iranu za demokratiju u zemlji bez ikakve demokratske tradicije je apsurdno, rezultat takve borbe ako se brzo ne smiri ce biti masovni pokolj, tako i treba, to je sve igra SADa i drugih sila koji podrzavaju izrael i pokolj palestinaca,cilj je ahmadinedzada skinuti s vlasti, a svi znate da je to ustvari nemoguce, znate da je ahmadinedzad kazao da ce jednog dana nestati izraela, on je uistinu jedini koji ce sutra usprotiviti se izraelu itd..moze se s ovim svasta povezati i jos svasta reci...zivjeli ahmad i nedzad
\"Dopidnik BI-Bi-Sija\" hahahahaha pa de ljudi ako vec kopirate vijesti makar procitajte prije nego objavite!!!
hahahaha...ups...oprostite...ne mogodoh se suzdrzat...kakav glupan
Kako ih nije stid! Ne da su svi Iranci terorisiti, nego nepostuju ljudska prava i nezavisnost medija. Sram ih bilo. Mislim da je tim ljuima potreba demokratija onakva kakvu gradjani USA posjeduju. Mislim da je opravdano da USA izvrsi invaziju na Iran, i tim napacenim ljudima donese demokratiju, jer USA ipak zeli vise dobro Irancima, nego oni sami sebi.