Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njje nije terorizam jer osoba s nozem nosi krscansko ime
pliva patka pliva guska njemacka ce biti turska....
@nemampojma
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Htio covjek da oguli i pojede jabuku dok je misa !!!
Ibretom se ibretim kako ovo nije okarakterisano kao islamski terorizam
ovim EU policajcima se osladilo ubijati ljude “ko amerikanci”
@bobichamdo55, ubijati ljude...
@bobichamdo55 Podrzavam. Moras tako kad mudzahedinci pristizu.
Heil Merkel!
Balija 1000%
Nije rijec o terorizmu vec o njemackom drzavljaninu zvanom Muhamed Bin Al Ahmed Mabas koji je inace policiji otprije poznat po bezazlenim prijetnjama da ce poklat sve nemuslimane
Samo mlati stoku vehabijsku. Ne moze musliman bez terorizma!
@akademikgradjanin vidlio se u Hagu !
Jarane ja ako hoču biti terorista, uradit ću to dronom i ostalim tehnologijama. Gledat ću da zarazim ili dignem u zrak što više ljudi. A ovaj misli može nešto uživo usred dana. Pa gdje mu je tehnologija? Što se ne krije?
đesi ti ja ću pustit botulinum u kapitažu
@GuzarCurguz73 ma samo nek se nejde uzatvor, lahko je naći ili ukrast pare i sakrit se, i ubijat iz tame, nego teško kad te opkole, znaju ko si i slična govna
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
situacija je pod kontrolom
Pa šta? Ranili debila koji pravi debilane, kako i treba
Ford Focus 1.6 D Klima ist 106000 km crn ko duša 8000 evri .Lieferung inklusive!
svabe proizvodjaci nereda
Nach WELT-Informationen handelt es sich bei dem am Bein angeschossenen Mann um einen 53-jährigen Österreicher. Er habe im Dom gegrölt und randaliert. Er fuchtelte mit einem Messer herum, weswegen Panik entstand. Funkstreifenwagen und Bereitschaftspolizisten eilten herbei. Das Dompersonal hatte den Dom bereits geräumt, als die Polizei eintraf.
pravio nered?