Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva je ovo gamad grob te yebo
Gledam i nemogu da vjerujem hahah.... sreca pa je sve snimljeno :)
josh mu i sofersajbu uhelaci :$
sede mi na uvto je bo materr svooju
Meni ovo sve lici na montiran slucaj. Ovo nije snimljeno kamerom koja je postavljena da prati saobracaj vec neko hoda sa policijom i snima, a to znaci da su policajci svjesni snimanja i zasto da se ovaj tek tako baci na auto ako zna da ce sve biti snimljeno i objavljeno. Ovo smrdi da su ovo namjerno iscenirali sebi na stetu zbog nekih drugih interesa iako na prvi pogled nema logike.
Nakon incidenta je urađen interview sa policajcem gdje je ovaj sve objasnio https://www.youtube.com/watch?v=IKrf4N2KaVo
U momentu se pretvori u ležećeg policajca......
Pa što nije stao vala i jedan i drugi su krivi, drot i vozač.
Ma drot levat, još mu staklo razbio al' obojicu ih treba zatvoriti 48h samice da se skuliraju hajvani.
Kakva Argentina... Lazu... Ovo vise lici na americku policiju...
policija trenira strogoću da ne bude sve kako ja hoću........:-D
A.C.A.B.
stas sad? kao, kod nas nema ovakve bagre od policajca......
Ovako gledajuci ovo i ovu nepravdu dodje mi da svakog drota hraknem u po čelendare
Tacno se vide dok prelaze ulicu, posto su je potpuno zablokirali da su ponosni i da uzivaju u cinjenici da "imaju moc" nad obicnim narodom... Ali, onom kretenu ni to nije bilo dovoljno pa je resio da pravi probleme potpuno nevinim ljudima koji su bili krivi samo u tome sto su se nasli na putu njegove bahatosti i samodokazivanja...
Ili ne valja policija ili su maloumni vozaci. Koji god je komentar na slicne dogadjaje nasem narodu niko jos nije valj'o.
jebbem mu majku,uniformisane policajce kao da je isti qurac svuda u svjetu pravio.glupo,arogantno i zeljno dokazivanja preko tudjih ledja.................daleko im kuca od mene i moje familije bila..........................
Ala se bacio, svaka u cast.