Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da joj ga složi nego što laprda. Rasna cokoladna Milf.
Odmah ga neki žeton ocinkario, pun svijet cinkaroša i onih što se vole uvlačiti šefovima u gu....
\"forografiu\" :D hahah
Nije to običaj ni islama niti Arapa, već braće nesvrstanih sa sjevera Afrike. Dok se njima čuna dizala na lešine, čifuti ih zg.ovnali za šest dana. Da nije bilo britanaca Izrael bi graničio sa Libijom.
sada ce na BIROOO. hahahahhaha
Barak bi se rodio
Da se kod nas barem prica o nekom antetau na Tihica, Izmetbegovica, može i na Dodika sta fali malo!!!!
Vuk 13.07.2012. u 23:56 \"...pitam covjece ozbiljno....ja sam se iznenadio....a je..bla te i Vukovar i Sre...sta sad pominjes to\" Oprosti onda nisam vidio dobro, hocu reci, de ti pogledaj malo bolje.
Ovaj drot je tenkre nevidjeni. @Vuk: Pitas na pogresnom mjestu, u ovim komentarima na Klixu je sve bu.da.la do bu.da.le.
Pitacu negdje drugo...IZVINITE ako sam nekog uvrijedio....laku noc
Bosanac.....Konjino jedna neotpjevana...pa ja uopste ne ulazim u to....pokoj dusi svakoj zrtvi na tom prostoru....to je tragedija ljudska....pusti se sad toga.....ja pitam nesto drugo....Sre ja uopste nisam pomenuo...vec ti...idi s milim Bogom
Sta psujes Srebrenicu majmune jedan, mislis da si mangup sto psujes srebrenicu. Jesi li gledao prenos za 11. juli, jesi li gledao TV, jesi li otisao nekad u Srebrenicu, u Potocare, jesi li vidio onaj prizor...ako nisi, otidji vidi, pa onda sebi daj pravo ako imas duse da psujes Srebrenicu.Pobili ste, silovali, nema sta niste radili, i jos negirate. Vasi vojnici naoruzani do zuba, protiv civilnog stanovnistva koji nisu imali nikakvo oruzje, protiv jadnih i nemocnih zena. Zapitaj se da li bi tako psovao i govorio o Srebrenici da je tvog neko medju onim broje 8372...Nemoj biti ni srbin, ni hrvat, ni bosanac, nemoj biti pravoslavac, musliman, katolik....prije svega probaj biti ČOVJEK, pa tek onda sve ostalo. Kakav vam je moral dosli ste na dan ukopa i provocirali po Srebrenici, pravite neka slavlja, ma stidite se...Na neki nacin bih volio da i vas narod osjeti ovo isto, da se i u vas u Srbiji desi Srebrenica, ali s druge strane, pajdo, ovu patnju, ovaj bol ne bih pozelio nikome. Amir
Glupane .....ja znam da je to van pameti i uopste ne vrijedjam.U BiH i cijelom Balkanu je to van pameti...Ali recimo u Arapskom svijetu po Serijatu...ili recimo kod Talibana....pitam covjece ozbiljno....ja sam se iznenadio....a je..bla te i Vukovar i Sre...sta sad pominjes to
Kresnem ti mamu... Kazem, ne vrijedjam... Hvala i prijatno Eustahije
Is.lam to ne dozvoljava jer to je vjera cistoce, a ne poremecenih vrijednosti kao tvoja vjera i tvoj narod koji velicate masakre u Vukovaru i Srebrenici.
Vidi budale.....procitao sam....pa pitam....ako neznas cuti
si ti retardiran? pitam, ne vrijedam hvala, prijatno