Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodjes, naselis medvjedovo prirodno staniste, otmes mu sve uslove za normalan zivot, i kad se taj isti medvjed brani, ubijes ga..Civilizacijski vrhunac...
Joj dusebriznika, pa ako tako gledas onda je svaki dio zemaljske kugle uzurpiran od covjeka jer su sve zivotinje bile prije covjeka. Sta je trebalo, pustiti da medvjed ubija po selu pod argumentom ne diraj ga mi smo na njegovom. Desava se i jbg, siri se populacija i logicno da ce doci do incidenata u ovakvim krajevima ali covjek ima prioritet svidjalo ti se to ili ne.
To je normalna pojava po Aljaski ,Sibiru
Glad očiju nema.