Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovo je zakon. Ovako treba i kod nas. Ako ti ugrozavas tudju sigurnost na ovakav nacin odmah treba i tebe "ugroziti" po kratkom postupku. Ne bi se kod nas svaki dan ili svaki drugi dan desavala pucnjava, ranjavanja, ubistva, silovanja, kradje i slicno.
Ovo je pravilo saveznih država Teksasa, Arizone i Kolorada; prvo pucaj pa pitaj: ''ko je''?
Zakon mora biti takav jer je ovo u Brazilu cesta pojava koliko i kod nas pucnjave za Bajram, da im zakon nije ovako rigorozan to bi se po ulici klalo danonocno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Tako i treba! Da ga je uhapsio, ne bi on bio ni mjesec u zatvoru i nastavio bi sa svojim bahatim ponasanjem, treba ovako raditi dok se ljudi ne nauce pameti!!
TRAGIČNO??? Sta je ba ovdje tragicno zavrsilo, pa nema dalje! :) Spasen motor!
Ovi su identicni lokalnim kvazi kriminalcima u Sarajevu, ali opce poznato je da su nasi lokalci u talu sa nasim kvazi 'cuvarima zakona' ili ti ga policajcima
Pa kakav je ovo zakon, frajer ga upuca i ode, a drugi se setka oko njega sa pucom. Ma nije ga ni upucao.
To je zakon po kojem ti policajac na licu mjesta smije pomoci a ne da ceka dok hiljadu nekih sudova odobri da policajac reaguje, u medjuremenu motor u dijelovima prodan :)
beng, beng gade!
Šta je završeno tragično?? Ruka se pozlatila ovom policajcu. Uhvatio je sevapa uoči Bajrama većeg nego da je 5 kurbana zaklao.
Pa tako se to radi , ubi gamad
NJihova policija je prosla kroz razne obuke i zavrsila skole da bi bili to sto jesu. i vi bi nasim pekarima,trgovcima,bravarima i pitaj boga vise sta dali odobrenje da pucaju kad ocjene narusavanje sigurnosti,da li ste vi svjesni da bi ovi nasi cobani pobili sve redom.
Pametno, ovako mu i treba metak u čelo, vidi se da je neki neradnik.
Svaka cast za murijake !!!
e ovo se zove zakon a ne kao kod nas desila se pucnjava pocinitelj od ranije poznat policiji i ode na slobodu *** nas zakon..
jos mu treba racun za metak poslati...
Pozlatila mu se puca i ruka....
A može se i ovako riješava problem: http://www.youtube.com/watch?v=o4Ofv7CvqoE
Tako mu i treba metak i ubiti govno
Viva la Drot !
Smirite ljudi, ovaj je od ranije poznat policiji...
eee da sam se ja tu zateko, samo bi ga jednom nogom ovo-ono
hahaha