Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sukob civlizacija uživo.
@Samac sad je vidljiv savez Turske, Pakistana, Katara, Kuvajta i Jordana - organizacija "Muslimansko bratstvo"
@Samac Klix nije zabilježio ali drugi jesu a možete i sami naći. Dan nakon što su objavljene karikature u Pakistanu se okupilo 2 miliona ljudi na protestima. Zašto oni to prate ,šta se događa u drugim ,liberalnim državama - nije mi jasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Izbacili francuski konjak iz upotrebe
ev ja sam ženino nešta pisalo loreal bacio u smeće,bilo ionako prazno al neće ni prazno bit u kući
@hudnjak e sad ga pretera
nikada krščanski klub nije prestao voditi treći krstaški rat. pokolji od strane belgije u kongu, francuske, engleske, holandije i ostalih kolonizatora nikad nisu procesuirani. nikad im neće oprostiti poraz i pad istambula kod čanakalea. nisu ih mogli uvesti u drugi svjetski rat pa ih raskomadati..ovi pojedinačni odvratni činovi nikada se nemogu porediti sa uništenjem muslimanskog svijeta do danas. ali ima Jedan koji će to sve pokažnjavati.
samo pogledajte prvu sliku pa to su zivotinje a ne ljudi. Mada trebao bi se izviniti zivotinama, daleko su oni od toga.
shem on you hahahahahhahahahahhahahahahahahahhaahhahahahahahha umirem
Pametno.
Ovi na slici svi u Jean Paul Gaultier odijelima.
...made in EU (kako znaju koji od proizvoda je bas u FRA napraljen)?
...imamo li mi ijedan francuski proizvod? (ili ih bojkotujemo od ranije, 100 godina ranije, 1000)
Ne piše se "neznam", nego " ne znam" ti koji govoriš da je neko nepismen.
@demonter_neistine Iskreno al bilo bi poučno da ima više ispravaka gramatičkih grešaka.
“Shem” on you?!🤔 Zar nije ispravno “Shame” on you?! I arapi po Vuku!😂
Čuj da se prestane ahahahaha znaci ti mozes da vrjeđaš karikaturama iako to nekoga boli pod isprikom da se radi o spobodi govora i slobodi stampe a ja nesmijem da prestanem da kupujem tvoje proizvode jer kao ja nemam tu slobodu da jedem i pijem sta zelim :D. Kakav moron.
Radikalni islam nepostoji, kao što nepostoje radikalno kršćanstvo ili judeizam.Vjera se ne može radikalizirati, već ljudi.Kampanja ksenofobije protiv muslimana u Francuskoj postoji godinama i taj njihov strah od dominacije muslimana.Ko god vrijeđa božije ljude i poslanike Muhameda a.s i Isusa Krista, zaslužuje sramotu na ovom i tešku kaznu na onom svijetu.To su svetinje i to se nedira.
Sve face koje zrače inteligencijom....nije čudo što ih bošnje smatraju braćom....arapski Suljo i Mujo....🤣🤣🤣🤣
@2002 Nema ni jednog Arapa na slici. Sve Pakistanci ili Afganistanci....
Prije nego što su izbacili jeftine stvari iz regala, organizatori su šampanjce stavili na hladno, da se nevidi. Kad je Sulejman Veličanstveni krenuo na Beč bio je stvarno bolestan. Bitku su izvojevali Hrvat Nikola Šubić Zrinjski i Srbin Veliki Vezir Mehmed paša Sokolović. Ali krajnji cilj nije ostvaren. Neide se bolestan na Beč.
E pa jbg. Zapadne države su se obogatile tako što su sjebale život u bliskoistočnim zemljama. Red je da ih prime i da ih trpe. Nije to sve za djabe. ;)
@BosanskaArtiljerija Dragi Allah.dž je najbolji planer i tačno zna šta ko zaslužuje.Svi mi znamo francusku historiju sa sjevernoafričkim zemljama u doba kolonijalizma.Nije današnja Francuska nastala preko noći.Otimanje,iskorištavanje resorsa drugih država.Francuzi sa Napoleonom kad su osvojili Egipat,da su mogli nekako i one piramide preselili bi u Pariz.Ne bi oni ukrali tuđe kulturno nasljeđe i pripisali kao svoje.
shem on you i vicevi ce poceti o vama nije ni cudno sto ste zaostali a hocete u evropu ahahaha
@gooUser1600857444 Šta je to moderna Europa danas.Papa u 21 stoljeću priznaje homoseksualce za božiju djecu. Sutra crkveno vjenčanje, a kroz par godina sveštenik gej.Materijalizam i homoseksualci dominiraju Europom.Hvala ne.