Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ĐUKANE, CAR SI!!! ĐUKANOVIĆ JE VRHUNAC OD POLITIČARA, JER VALJALO SE OD SMRIJE ODVOJIT I POBJEĆ OD GOVANA!!! ĐUKA, POKOLJENJA SRBA, CRNOGORACA I OSTALIH NARODA ĆE TE GENERACIJAMA SLAVITI I POŠTOVATI KAO SPASITELJA ;-)
Cuvaj te Vojvodinu ona je na putu stradanja i odlaska od Septicke Smrdijre! Smrdijanci kazu da su svi oni i bosnjaci i Hrvati i Mrkogorci i Makedonci a mozda i Rusi ameribid budne da su Kosovari i albanci pa i Cerkezi samo svi odose od njih kazu svi da jako smrde na rakiju GOVNARU,slaninu i bijeli luk i da se nikako ne kupaju a iz usta im smrdi i to sve pravdaju GENOCIDOM.Oni vise lice na pecinsku divlju krmkovsku nacju nego na civiliziranu tolerantnu naciju sa kojm bi neko zelio biti. Svi su krivi za njihv propast to slusamo od Gazimestana i Slobinog desavanja naroda kada je Smrdoslavije trbala da postane na temeljima Sugoslavije. Genocidasi opancari,furdo sikter u sumu medju divljac otamo st dosli i njima idite.
pametan cojk ko sad vise sisa srbiju samo tako sa narodom se zivi dukanovicu
Divljacka cetnicka bagra jedva bi cekala da ga ubije,to nisu ljudi to su fanaticke fasisticke krvolocne masine za ubijanje.
Jos jedno izdajnicko govno cija ce pokoljenja srpski i crnogorski narod pljuvati