Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mala brzina na prilazu pisti, pa je ušao u "stall" i tad je bilo kasno s obzirom da je bio blizu zemlje.
Ne, hvala. Necu gledati. Radije bih gledao simulaciju ekonomskog razvoja BiH na zdravim temeljima, bez korupcije. Ali, to za sada ne spada ni u domen virtualnog. Nazalost.
Moja strucna procjena, nestalo mu goriva :)
Poštujem, žao mi je stradalih i njihovih obitelji, ali zašto je ova vijest ili bilo koja druga o tragičnim smrtima državljana Sjedinjenih Američkih Država toliko važna da zasjeni masakre koji se događaju u Egiptu, Siriji itd? Toliko se forsiraju ove vijesti iz Amerike da je to strašno. Ponavljam, poštujem stradale i neka njihove obitelji imaju što više strpljenja i neka sve prebrode.
Ne seri majke ti, nece ljudi samo o Egiptu pisati.
Malo trolanje... masoni i ono oko na logotipu... simulacije padova i udara u tornjeve itd :D A sad ozbiljno... hvl Bogu pa nije samo malo drugačije pao, vjerovatno broj žrtava bio ogroman...
zapeo tockom-
Na ovakvom padu prava je sreca da nema vise mrtvih.
Hajd nek napravi da je BiH normalna država, malo morgen......