Pozlaćene puške i pištolji
0
Pogledajte neobična oružja ručne izrade
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alija je uradio ono što dugo godina niko nije uradio........ OSTAVIO NAM DRŽAVU BOSNU I HERCEGOVINU...... ako si pametan kandiduj se na izborima i napravi bolje.....
Koristi oruzje,ruke neka mu se osuse!!!!
Pa prisjetimo se da je i Gadafi imao pozlaćeni pištolj. Ali ta skupocjena zlatna puca nije mu mogla koristiti kad mu je jedan mladi Libijac jeftini drveni štap frkno u prk.no... izgleda da u Rusiji ima dosta sličnih \"genijalaca\" koji bi poput Gadafija mogli doživjeti sudbinu u stilu \"prijepodne valjanje u mulju, a poslijepodne prangija u bu.lju\".
opali se sam nogom u glavu biti ce ti lakse...nije lako kad ti crnac dere cmarcic...kako u Londonu, kako ces ti bolan ikome svetiti kad si se odrekao svoje drzave jadnice jedan maloumni :) @ redakcija: zar nije bilo dovoljno oruzja u ovoj napacenoj zemlji???
stose hvali zapad ccc...pokrali sve to
Barem nam nije ostavio kao vama Milosevic i Karadzic sramotu i nadimak genocidasi.Bosnje svjetlog obraza iz rata izasli,za razliku od komsija.
pokakim vam se svima u usta ko kog je sa ove interesantne teme (oruzja) poceo o BiH politici i sranjima... nabijem vas na cundaru! Puce su beton, al malo se slazem sa \"aaa\"... google majka
slobodno se priključi četnnicima, ne bi bio jedini u tome, bili su i Babini a znamo kako su oni završili .....
Ja koliko znam granice Bosne i Hercegovine su: Drina, Sava te planinski sklop niz Hrvatsku. Te granice ne može niko p.r.e.j.e.b.a.t.i. bez: našeg pristanka, bez rata, ne može ih niko promijeniti jer da bi ih promijenili prvo Amerika, Rusija, naša bratska država Turska, i još dosta zemalja, moraju \"podići ruku\" i reći da se mogu granice promijeniti.. do tad, uživajte narode koliko možete i budite mirni (barem što se granica tiče). Manji kontinent je nastao sporazumno, to nije nikakva autonomna pokrajina koja je postojala \"hej - haj\" stotina ili hiljadu godina .. Pa pogledajte šta je Katalonija u Španiji, i koliko je star njihov san da se odcijepe od Španije, ali ne može braco .. Prije će se Vojvodina odcijepit, ili Dalmacija .. nego manji entitet Bosne i Hercegovine. Svako dobro Bosno i Hercegovino :**
@lallaa, j...b...o ti alija sve! Sigurno si neki dijasporsi mish kojj vidio rata nije, pa misli da mu je Alija \"ostavio\" ili odbranio drzavu.... Isto se odnosi i na ostale Alijine sljedbenike... j---o vam on sve pastirsko..
koliko ti imaš godina? 11? 12? možda najviše 13 ?? de nam reci al\' iskreno da se ne nadje.b.ava narod sa tobom u raspravama i ne kida živce zbog tvojih maloumnih poruka
Bice osvete srbine, ne brini se, Banjaluka je taman banja puna ribica kojima treba pokazati BOSANKU CIZMU..... tu ste opkruzeni kao ribice u akvariumu. Osveta kljuca sve vise kako se saznaje sta ste sve radili. Za Evropu se osvetiti srbima.
Oduševljen sam time što se kod nas svaka tema okrene u raspravu o našem ratu, kao da kod nas i 16 godina nakon niko nije naučio da je vrijeme da se odmaknemo od toga. Meni reci baš pada na pamet poslovna ideja kako bi se naša reputacija, znanje o oružju, poznavanje obrade metala i jeftina radna snaga mogli iskoristiti za upad na ovo tržište. Zašto BiH ne bi mogla proizvoditi \"custom made\" oružje? Naravno, mnogo je lakše palamuditi o tome u kojoj viteškoj brigadi sam bio, gdje sam ratovao, kako je sve što se dešava kod nas od formiranja vlade, nestašice vode do pasa lutalica isto kao 1992. godina.
Level: Asian
Zlatni kalasi sa slike br. 2 pripadali su rahmetliji Sadamu. Lajkam onu utoku kojom se mogu pive otvarati. Sto se tice ovih sto svrsavaju na Aliju, sve dok ne shvatite da je rijec o jednom od najvecih izdajnika Bosne i Hercegovine u novijoj istoriji mozete se slobodno smatrati umno zaostalim individuama. Nikakvo cudo sto nam se BiH raspada kad su retardi poput vas u vecini.
nema problema, one sekunde kad svak ko granici Srbiju, oduzme svoj dio zemljista od Srbije, i pobije najmanje pola miliona srba.... opljacka Srbe da nemaju hljeba jesti za 1000 godina... Nikakvih problema.
pa bolje da ste otisli gore u aljin muzej i uslikali ona izlozena oruzja rucne/kucne proizvodnje.