Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo treba uraditi sa parlamentom bosne i hercegovine.
@DJNVSF Ne parlament,nego "ono" što je u njemu
Ja se takvim teletabisima poput tebe mogu samo grohotom nasmijati :)
Al prvo da tvoju lojavu m.a.t.e.r. raznesemo sa jedno 12 x 24cm k.u.r.č.i.n.e.
Ako je sve tako kako onako mala rupa na pentagonu od toliko velikog aviona, i još nigdje dijelova od tog misterioznog aviona. Da ne spominjemo oduzete trake videonadzora od svih okolnih sgrada. Ako je tako kako kažu nema se šta kriti.
Jaooo zar jos ima ljudi koji ne VIDE ili ne zele da vide razliku izmedju nebodera koji se rusi sa dna (znaci dinamitom) i nebodera koji se rusi sa vrha. Blizanci u NY su se bas srusili pocevsi s vrha.....pogledajte malo bolje. I naravno da twins nisu sruseni zbog aviona, da su avioni sletjeli na kroz ne bi nista bilo....srusili su se zbog oslabljenog zeljeza (od vatre) i tereta. Osteceni spratovi nisu vise mogli da drze, tako da su spratovi iznad pali na njih i sav taj teret srusio nebodere. Mozete u svakakve teorije zavjere vjerovati, ali nikako da je na dnu postavljen dinamit (eventualno u spratovima gdje je pukla zgrada, gdje su avionu uletjeli)
hihihihihi
cisti dokaz da je 11. septembar bio samounistenje sa dinamitom, nemoguce da je ono avion sam mogao ucini od nako dvije ogromne zgrade celicne konstrukcije
bio sam ovde 2 sata ujutru
ma avioni su ranije udarili u neboder, islamski teroristi su to ucinili, sam sto nije prikazano na ovo snimku, ja vam kazem!!
amerikanci bi to bolje izveli kako su strucnost demonstrirali desetak godina prije ima video na jubitu
ovo bi trebalo u zanimljivosti a ne top vijesti jeste postali šund od portala............
vau, *_*, baš isto ovako su ona dva nebodera padala... (ali ono baš kao da su oborena nizom kontrolisanih eksplozija...)
pa sta,kod nas ovako gradovi nestajali pa nikom nista hihihihi
lijepo je sravniše...kod nas kada se sruši manja kuća , zemlje na sve strane,a mi kažemo ma neka nema veze....e zbog toga smo adje i jesmo
Sta kukate i vi bi ono vibi da vam neko tamo odradi ---Parlament a vi ukraj guz*ice...,e ne moze ustanite pa sami odradite...!