Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JE**M TI SESTRU I MAJKU U DUETU . :)
Razlika je u tome sto kod nas smece niko ne kupi...
@Hercegovina da nisi sta pomjesao ili ti alkohol jos nije izlapio, zar ti nije poznato da su preko bare uglavnom isli ercegovci i rvati i od vajkada bili brigada za ciscenje govana i najbjednija radna snaga stoljecima vec.
Cro ako stvarno zelis da vidis sta je svinjarija prosetaj malo po skijalistima gdje borave tvoji kulturni i cisti zemljaci pa da ti se zivot smuci kakvo smece iza sebe ostavljaju u objektima gdje su boravili. Licno bi bio prezadovoljan kada bi se ponasali 10% kao sto se mi ponasamo kada odemo kod vas na more.
Smrt Svrbima...
docek nove na times squeru je njesra u poredjenju sa vegasom, nyc ima glupu loptu i milion dusa, dok onaj osjecaj u pustinju na vegas stripu gledas gigantske hotele i sve ijedan ima svoj sopstveni vatromet ludilo, a tek o svirkama,partijama i raznim shows suvisno je i pricati...
Počistili crnci i bosanci, hahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahhahahhahahhahahahhahahahhahahahh!!!
al zato sad blista.. http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/
Ima li oderanih lisica u smecu?
I onda bi zaposlili vas da to sve lijepo pojedete. buhahahhaahha
za lazni CRO i ovaj drugi mosnjak balliyanderi...LOL smijesni ste!
GLAVONJA GLUPI
Da su turci...pardon, mosnjaci, ovdje slavili ostavili bi iza sebe milion govana!
Eh,da je meni malo do New Yorka....
a ne kontam zasto to nije tacno zar se ne pise TimeS Square, mislim zar se tako i ne zove :/