Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide to dobro💪🏻
Zna li iko zašto su oni tamo uopšte došli, kako su dospjeli tamo ?
ja bi pogino sto si reko keks
Treneru isporučiti račun za spašavanje čim izađe iz zatvora.
mislim da je trener pedofil. .."duboko je usao"
-- većina dječaka ne zna da pliva Ko ni večina odraslih SDA SBB HDZa SNASDA sa ovog portala, pa nekakvo sve OPAAAAASNo, misteriozno nesavladivo ! dva poplavljena sifona treba preroniti uz pomoć dva ronica i to je sva opasnost. Očito nikakvih brzih struja nema dok nema kiše jer su trenutno na SUHOM ! A pečina bez mulja ne bi bila pečina.
pola ih ovdje ima bolji plan od spasioca i vise ideja haha
U svoj ovoj priči njihov nastavnik je najluđi. Nije mi jasno ako su prolazi toliko uski da su se provlacili kroz njih po suhom i stigli tako duboko. Da je to prolaz cjelom pecinom normalan ne vezano na uspone i padove pecine pa hajde, ali se provlaciti kroz prolaz metar visine nigdje veze.
I jos zamisli ici toliko daleko 4 kilometra...
Nije žara skupa!
da su ovo vlaški balavi ulojani i usrani dječaci umjesto Tajlandskih već bi sami našli izlaz iz pećine, usput naišli na mitraljesca te mu predložili da napadnu neprijatelja iza leđa i već sa njim izveli tu hrabru diverziju bombama
Mi u Bosni za sve imamo teoriju zavjere!
Lici kao tunel spasa za Bosnje uplakane
ja ti dajem minimalno 2000. godiste
@vadimCreva Ćibe, vlašino
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidimo se dečki
A dje?
U moje vrijeme kad se islo na more parola je bila idemo..."ne znamo plivat al znamo ronit'"
SRETNO ! A zbog ovakvih situacija treba obučavati i školovati konstantno sve one koji rade sa djecom. Meni izgleda kao logično da se ne treba zavlačiti po podzemnim pečinama s djecom generalno, a ne u zoni monsuna i teških kiša. Pitam se samo koliko ima sličnih akrobacija koje srećom završe sretno pa se za njih i ne zna??? Zato...obavezno educiranje i kontrola svih koji rade sa djecom. Nema zayebancije s tim.