Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno je kliks uzivo u Teheranu😂
Evo mene javljam se iz Teherana. Recite ekipi klix-a da je na pogrešnom mjestu, ovdje gdje se ja nalazim okupilo ne nekoliko miliona. Pogledajte na stranici Sahar Tv Balkan i youtubu
... ovo znaci da ce Ukoliko BiH udje u NATO, prvi kontigent vojnika otici na bliski istok, da ratuje za interese SAD, obzirom da ce vojnicima iz SAD biti ograbiceno ratovanje na pozadinu
Pruski kralj je trebao 30 dana da objavi rat Srbiji. Vidjećemo koliko će trebati Iran. Za očekivati je da ga neće uopšte objaviti. u velikoj britaniji su na kladionici stavili veliku prednost da neće biti objave.
Hoce li mi neko objasniti razliku izmedju Irneja i Ajatole?
ej klixtoris novinari haj davam vidmo rekt angularne glave utehranu
Idiota nikad dosta ...
NAS u Teheranu i Sarajevu 2 miliona !!!!!
Toliko im dobro ide politika da je svaki drugi migrant iz Irana, zašo bježi narod a bogati naftom ???????
E što ga možeš srati, ima svakakvih migranta ali Iranaca najmanje ili nikako.
sta ce iran bgt
Malo stežu demokratski pokret u teheranu a na kraju neće ništa napraviti. povuće se iz Sirije i Iraka. Nema se novaca više za to. Bile su demonstracije u teheranu zbog finansiranja tih aktivnosti u susjednim sunitskim zemljama.
Trump je imbecil, ovim podmuklim ubistvom je bacio cijelu regiju i svoje saveznike u haos. Zasto nisu mogli ublaziti sankcije protiv Irana i postovati dogovor? Ali Khamenei i njegova stara revolucionarna garnitura bi ionako bili proslost kroz nekoliko godina a onda bi se Iran poceo otvarati prema svijetu sa novim vodjstvom. Ovako je Amerika samo pokazala da je izraelska pudlica.
@QassemSoleimani Ne valjaj gluposti. Citav problem i jeste u tome sto Iran ne postuje nikakav sporazum (kao sto je dokazano kada je Tramp ukino predhodni nakon cega su javili da vec imaju sve da bi bombu naprabili u roku od godinu dana (sto znaci da se dogovor nije postovao). A da ne zaboravimo da Iran finansira teror grupe po citavoj regiji..... neka je stoku ubio...
Odhebi
Nebitno koje sta je covjek je ubijen El_Fatiha
Puno paznje se daje za ovo,nego de vi kritikujte nase politicare i inspiraciju dajte narodu...
Hiljade zaludjenika religijom koji su spremni da izgube glavu zbog gluposti. Jos mediji i vlada huskaju narod u rat, rat koji ne mogu dobiti, rat u kojem ce hiljade umrijeti jer iranske vlasti misle da su bogom dane. Nadam se da grijesim i da toga nece doci, ali su sve prilike da je sljedeci korak iranska glupost koja ce zavrsiti americkom invazijom uz pomoc nato saveza.
@029 U teokraciji religija nema nikakve veze.. Ni price o bozijoj vojsci, apsolutno nikakve.. 😉
@sarajlijica Molim? Bosnjaci su nastali od Muslimana (iz bivse nam drzave). O kakvim ti ateistima pricas? Pola drzave je htjelo jedno, drugo pola drugo, rat je bio neizbjezan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljepse moje Sarajevo od Teherana ima namah vise New Primitivsa dala bi svakom ko pita !~!!!
Sve same zene i starci.....