Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamo gdje je SAD treba da je karta crna!
Apsolutno netacno !
to je sve od one sarajevske drine
Ma ovo je čista glupost, u BiH nigdje teške industrije, ostalo još par teških zagađivača... Ovo ako i jeste tačno, najviše donosi vjetar iz Njemačke i ostalih razvijenih država.
kaj daje neko imo proliv po karti
Al' smo učadili....!!!!!??
Imamo najsmrtonosnije puteve u Evropi, još sad i zrak. A ma najjači smo.
zato bolje vratiti se u srednjovjekovnu Bosnu :-) www.renesansnakraljevstva.com
http://www.***/novost/68365/sarajevo-najzagadeniji-grad-u-evropi
ispadoše SAD još i sa najčišćim zrakom ko fol... obzirom da oni i finansiraju NASA-u, dobro su ih "pripazili" na ovoj karti...
...čišći su i od nenaseljene Amazonije (pluća Planete) po ovoj karti... sranje propagandno američko....
sta vam je cudno za SAD? pa vecina njihovih fabrika je u Indiji, Vijetnamu i slicnim zemljama treceg svijeta, gdje radna klasa ne zahtjeva prevelike plate(takav im standard,pa im dovoljno i par dolara dnevno). u SAD-u nema previse teske industrije, uglavnom narod zavrsava drustvene nauke. zatim ekonomiju, psihologiju i slicno. Svaki drugi Amer ima psihologa. Ovo malo sto je prikazano smedje boje dolazi od automobila u mega gradovima.
Bijela boja uglavnom predstavlja nenaseljena područja ili slabo naseljena područja gdje prema tome i ne može biti zagaženosti zraka. Maleni izuzetak je istočna obala Australije, ako se ne varam. A što se tiče SAD-a, ne znam šta vam nije jasno. Srednji zapad je jako slabo naseljen i logično je da će ondje biti bijela boja.
Sta su uradili i kako je to NASA mogla da testira zrak sa prelaskom satelita?! Ovo je karta naseljenih podrucja pa po tome su zakljucili ali ne mora da znaci da je tako! Po vasem zakljucku moze se reci da su Holandija i Belgija najvise zagadjene!
sva evropa ko govno a i mi nismo izuzetak.
haj dobro, bilo bi mi jasno da je američka prerija najmanje zagađena, ali mislim, država kalifornija... i to najčišća na svijetu... halo.
Mislis Florida??
Nemogu da vjerujem koliko vas tvrdi da je karta netacna samo zato sto se Amerika prikazuje kao manje zagadjena od Evrope iliti nase avlije a svi disemo na skrge. Zar se nebi vise trebali brinuti sto nas guse k'o zeceve
nepismen si.
Dobar ti argument pravo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u europi,indiji i kini najzagadjeniji,a u SAD najcisci...ma hajde molim te...