Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek gori sveee
Koja panika hebote. Ljudi, to je samo bogomolja.
KKK
Ocekujem da se za renoviranje angazuje neka gradjevinska firma iz BiH. Imamo mi iskustva (stari most, Aladza, Ferhadija...) slogan "pravimo jos starije nego sto je bilo"
nama ništa ne izgleda strašno ,jer smo prošli nesreću (još uvijek prolazimo),pa tako većina i jeste indolentna kad ovako sveta mjesta planu...naš bi čovjek rekao ,pa i naše su svetinje gorile,zar ne?nažalost,svijete!
i sada slijedi klasicno "fabrikovanje vijesti" znaci silovanje, pozar timeline , pozar iz minute u minutu ...fuj fuj a najbolji su ovi sto se sikiraju a iz BiH nisu izasli !
Ne znam za njih. Ja se sekiram upravo zato što sam vidio ovaj prelijepi objekat i znam upravo zbog čega mi je žao. I treba svima da nam bude obzirom da je ovo i veliki dio naše historije kao Evropljana. Ali nemoj misliti da te nešto napadam, to je samo moje mišljenje. A mišljenje je kao guzica, svako ga ima pa i debili kao ja.
@bonsai21 nacera mi suze al na guzicu sa tom patetikom, zao je i meni ali ovo je previse pogotovo gotika ko da svi zale samo da ih drugi kao vide da zale