Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UN su sluge americke. Tu organizaciju treba ukinuti.
Danas je sramota biti amerikanac !
ma jest sigurno, frajer negdje chilla na cubi sa castrom
@Jusuf sarajevo Sto odjednom pozdravlja iz dva grada, neznam kako uspijeva. Za tebe je odjednom Putin covjek ???? I njegove izjave su prave. Ti si izgleda izgubio kompas na putu od Beca do Sarajevo.Stvarno je trbalo postenjacinu Gadafija pustiti da sravni Bengazi i Tobruk i pobije sve unutra, samo da bi tvoj Vjersko-nacisticki pogled bio zadovoljen.nego moj savjet ti je: \"Kupi si blesimetra pa se daj izkontrolirati\"
Ovi su mi najdrazi sto sve gledaju kroz vjersku prizmu, Da se Ameri nisi umjesali u Bengaziju bi bila druga Luanda, onda bi opet spominjali Amerima familiju STO SE NISU UMIJESALI, kad se umijesaju onda je to opet srpska mitomanija o \"SVETSKOJ ZAVERI\" Ne moze vam bog napraviti, nego pijte polako tu tursku kahvu, i jedite rahatlokum , a ostavite svjetsku politiku UN, to im je posao, a vise drzite svog posla.
M. ASAKR 20:12 AFP -M. ta-Oko 40 u. bijenih danas i 300 ljudi je ranjeno od Gadafijeve bezobzirne artiljerijske vatre po nenaoruzanim civilima u centru grada.
Ovu bandu zapadnu i cionisticku treba unistiti kao pacove, a to znaci deratizacijom. Cilj je samo sta vise mrtvih, haos napraviti, ili bolje reci sta vise mrtvih Muslimana. Dobro danas Putin kaze, da je ovo vec krstaski rat poceo. Nadam se da ce i Arapi imati uskoro kamikaze kao Japanci. Uvijek uz Gadafija a protiv zapadne sotone. Pozdrav iz Beca i Sarajeva.
pred sudnji dan-po hadisima, jos samo rat protiv Zidova i the end
@fakat ja cu i dalje glasati za SDP, ali na pojedinacnoj listi nema \"X\" pored Komsicevog imena. Znaci, cisto licno, nista protiv SDP. O tome ko ce koga prcati u BiH, moze se drugi put. Ovdje je rijec o agresiji na Libiju, koja prethodi velikoj pljacki njenih resursa. NATO je zlo, a UN mu je vjerni pratilac. Ne kazem da je Gadafi biser, ali ...
Fakat & Svasta De vi sjedite fino i razjasnite se uz kaficu sta u stvari kaze Rezolucija! Pusa
STVARNO MI JE ZAO LIBIJE I NJENOG NARODA POSTAT CE CIGANI U VLASTITOJ ZEMLJI ALI STO SU TRAZILI TO CE I DOBITI - ZAPAD OVAJ MISLIM PAKAO
Komsic je bio za to da se donese rezolucija i sta hoces stim da kazes ?Mogu ti samo poruciti i dalje da glasas za SDP inace ce te tihic prcati u guzicu sa bakirom.
ko mu jebbe matter. bravo amerikanci, volim vas.
ko mu jebbe matter. bravo amerikanci, volim vas.
Gori od Milosevica,on nije radio ovo svom narodu. http://www.youtube.com/watch?v=rSiVshn_vE8&feature=player_embedded
Gadafijeva raja, bice belaja..
nisu to snage \"odane\" gadafiju nego drzavne snage.