Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto nisu naveli koliko je NATO civila pobio
Hocu da kazem Manijaci, kriminalci i psihopate su najodgovorniji. Gadafi je bio okruzen takvima.
Sta pricate, mogli ste sacekati da oslabi gadafi, a lik htio postaviti psihopatskog sina da ga naslijedi. NATO samo koristio avione i pobio je u vrh glave 1000 civila. Osim ako nisu koristili svoje visemilionske rakete da bi ih bacali na njihove kuce. Jel to u Bosni Amerika pobila najvise ljudi. Nije jer nije bilo kopnene vojske. Kako ne shvatate osnove ratovanja a pravite se pametni. Znate li vi kako je zena kojoj sam zaboravio ime postala gradonacelnica Tripolisa. Kad je Gadafi vjesao pobunjenike na javnom trgu jedna zena se izdvojila iz mase i zakacila se za objesenog covjeka. To je toliko impresioniralo Gadafija da je kasnije postala eto gradonacelnica i glavna licnost pri ispitivanjima pobunjenika. Ne vjerujem da cete naci osobu u Libiji koja nece rec za nju da nije zla. Sad zamislite koliko je jos takvih manijaka bilo tokom rata. Pricate smece koda kod nas rata nije bilo 100 godina, Jeste li vi djeca balava ili se samo pravite glupi. Jel se ne sjecate Batka, Karadzica, Cace.
Trstruko ce ih izginuti jos,ali izdajnici uz pomoc ---pobjedice,no patnje ce trajno ostati u Libiyi...
KRSTASKO HRISCANSKI POHOD I GENOCID NAD MUSLIMANIMA....... Nista novo..........!
Ovo su napuhane cifre... Ja se smijem kladit da je vecinu vojnika pobio NATO. Ne vjerujem da se radi sve skupa vise od 5000 ljudi.
Upućeno Sarajevo-X com: Provincijalci, Molimo vas da se vratite odakle ste i došli u Srajevo. Ubi nas vaš provincijalizam. Fuj,fuj, fuj.
http://www.youtube.com/watch?v=3CH-crGG5AA&feature=player_embedded
Žrtava je više. Ovi ne broje crnce.
mogli ste vala i sačekat da gadafi potpuno oslabi pa da krenete u blagu revoluciju kao u egiptu . ovako imate 100.000 žrtava i porušenu zemlju a bićete dužnik Natou stotinama godina.