Napadnut somalijski parlament
0
Poginulo devet, ranjeno više od 20 ljudi
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ iguman , mejtef haman ovom,ko i nemanjići: http://bosnianroyalfamily.wordpress.com/2010/04/08/nasa-drzavnost-publikacija/ hhhahahhahahahahahaahahhahahhahahahahhahahahahahhaahahahaha
obrisah anus tefsirom i sehadetom...a hanuma povratnica me ceka u kuhinji,sa pitom, i sveze obrijanom picom:)) al cu joj ga zabit pod rebra bela,ahahah..a voli ovaj moj neobrezani,mala emina secer picek ko paketic,nejebica medj povratnickim zenama,nema od \'95,muje,oco u potocare i ne vraca se..
samo 6 ????????????? malo brate malooooooo
Povelja bosanskog kralja Stefana Ostoje (20. 09. 1398.) Prevod prva dva reda: \"U ime Oca i Sina i Svetoga Duha Amin. Ja Stefan Ostoja po milosti Gospoda Boga kralj Srba (jedina etnička odrednica u intitulaciji), Bosne, Pomorja, Humske zemlje, Zapadnih strana, Donjih Kraja, Usore, Soli i Podrinja (intitulacija po oblastima - zemlje kojima vladar vlada ili kojima pretenduje da vlada).\"
OL DOBIT JA ODGOVOR KOJEM MEHSEBU PRIPADAJU KOTROMANICI I KOSACE?
vako ce za desetak godine vehabije iz zenice napasti federacijski parlament u sarajevu..republika srpska ce poslati vojsku da spasi federalni parlament i vladu..jer im nece odgovarati serjatska drzava u susjedstvu.. vehabije ce biti odabceni i u kratkim pantalonama sa dugim bradama ce se povuci u svoje sjediste u zenicu gdje u popunosti vlada serijatski zakon ..
STA JE LJEBA NEMA ODGOVARA KOJEM MEHSEBU PRIPADAJU KOSACE,KOTROMANICI?
kojem meshebu pripadaju kotromanici,kosace?
\"islamisticki pobunjenici\" -- kladim se da se radi o patriotima kojim je dopizdila korupcija kju pažjivo njeguju engleski i CIA banditi izdajnici....ma znaće sax o čemu govorimo