Uskršnje šetnje u Njemačkoj
40
Podrška Gunteru Grassu zbog kritikovanja Izraela
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je cuti da jos neko u svijetu ima zdravog razuma, na zalost njihov glas nista ne vrijedi, mocnike ne interesuje sta obicni ljudi misle, provode svoju satanisticku politiku onako kako oni zele
mosad ce morati isplanirati kakav teroristicki napad u njemackoj, posto im je prijeko potrebna promjena javnog mnijenja.
Ja u sustini ne vidim Drzave na Balkanu! To su zaostala religiozna Plemena, koja su se dohvatila modernog Oruzja, da bi se u svojoj religioznoj Mrznji potamanila! Bosna je naj bolji primjer, sto znaci: zavadi pa vladaj! C.I.A. je direktno odgovorna za Rat na Balkanu, jer je imala Izdajica balkanskih u svojim Redovima! Atheist!
Nije dvolican samo Zapad, Balkan je jos puno dvolicniji. Balkanci su korumpirana Plemena, koja padaju na Dollar i Euro! Zbog svoje Pro danosti izgubit ce svoje vlastite Drzave, koje ce pasti americko-evrop skim Bankarima u Ruke! Balkan je dvolicniji od Zapada! Atheist!
ovi židovi mi idu na jetra od izigravanja žrtve. Ali ništa manje od tzv. suncokreta.
Sve što je rekao je istina i čista istina. Židovi vladaju svijetom, teroriziraju cijeli svijet a onda se po dobrom starom i uhodanom običaju prave žrtve. Da bi uopće mogli shvatiti veličinu židovskog zla pročitajte talmus (imate na internetu) židovsko sveto pismo pa će vam svima biti jasno s kim imate posla. Između ostalog tu piše: - da su svi ostali narodi stoka kojima je Bog dao ljudski oblik da bi služili židovima jer nije ispravno da stoka služi židova. - nadalje da židov ima pravo ubiti susjeda ako je to njemu na korist.... I još puno toga.
proba Proba
COVJEK JE U PRAVU TI ZIDOVI TRUJU CITAV SVIJET A IRAN NIKAD NIJE NIKOG NAPAO
nakon bitke za staljingrad postalo je jasno da ce sssr pobijediti njemacku.cijela zapadna europa se prepala da ce ih sovjeti okupirati,pa je doslo do pregovora izmedju njemacke i amerike,da ameri preuzmu zapadnu europu od nijemaca i spase europu od sovjeta.nijemci su sve svoje snage prebacili na istocni front da uspore crvenu armiju dok se ameri ne iskrcaju.iscenirano je iskrcavanje na normandiji,sa toboznjim borbama i preuvelicanim zrtvama,da se zamazu oci.sve zemlje zapadne europe,ukljucujuci britaniju i francusku,su jos uvijek okupirane od strane amerike,i amerika ih koristi u svojim prljavim igrama,kao npr osnivanje izraela(britanija) ili naoruzavanje izraela nuklearkama(francuska).od litra benzina koji kupite na pumpi,najmanje 50% ide amerima u djep,10% arapima,ostalo domacoj kompaniji.litar benzina u americi je tacno dolar 7.aprila 2012(to je oko 1,5 km)-vi znate koliko je kod vas.vi vise platite,a blize ste izvorima i jeftinije je rafinisanje u vasim rafinerijama.
Gunteru Grassu, hrabri čovječe Tebi i cijeloj Njemačkoj Sretan Uskrs i da ih poživite što više.
Suec je jedan od glavnih razloga nastanka \"Izraela\". Biši imperij Britanija je napravio dvije karaule za kontrolu mora engleski Gibraltar i tzv. Izrael.
Volim Njemacku
cifuti jesu stjenice,ali su ameri gori.izrael nije drzava(iako su ih ameri progurali kroz un nakon 2. svjetskog rata,kad nije bilo nikog da se suprotstavi),nego velika americka vojna baza na bliskom istoku,s ciljem kontrole nafte i pljacke svega ostalog.ameri su potrosili preko 3 trilliona dolara(3 hiljade milijardi dolara) i zato je izrael izgradjen,ameri im daju od cackalica do atomskih bombi.ameri su iz egipta izvukli oko 7 trilliona dolara tokom 30 godina mubarakove vladavine,tako da im se isplatio ulog u izrael.prvu stvar koju marinci urade kada upadnu u neku zemlju,kao irak npr,je da utovare nacionalne i privatne rezerve zlata,srebra,platine,stranih valuta i svega ostalog i posalju za ameriku.kradja cini oko 1/3 americke ekonomije.
bravo nobelovce nikad nije kasno suocit se sa svojom istinom a citavo vrijeme iskreno zivjet za svoj narod, skupio je gunter 2006 hrabrost, a mucilo ga je kroz njegovo pisanje to citav zivot,i priznao da je pripadao hitlerjugendu, jos cemo mi dugo zivotarit dok prestanemo bit fascinirani huljama i pitbulovima poput zukorlica koji zive za sebe...
svaka mu ćast,jedan od rijetkih koji ima petlju da svijetu kaže istinu o izraelu kao prijetnji svetskom miru.oni mogu raspolagati arsenalom nuklearnog naoružanja,dok se iran optužuje kao prijetnja miru.fuj
ovi jevreji su djubrad, samo pricaju o teroru nad njima a to sto oni rade danas djeci u palestini je OK. Bit c mi zao njih zbog onoga sto im je Hitler uradio onda kad se oni promjene i kada prestanu da terorisu ostale ljude... neka ih je sramota al ima Boga, On sve vidi ....
samo vam adolf nije rekao da ste vi bili njegovi obicni kmetovi koji su s radoscu oteli jevrejske radnje i kuce i uzivali u njihovom bogatstvu jer ste bili obicni uhljupi prije toga, ono sto vam hitler nije rekao je da bi i vi obicni uhljupi poslije rjesenja jevrejskog pitanja zavrsili kao jevreji jer ste vi bili obicno oruzje u njegovim rukama... glupi ste vi da to shvatite ;)