Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ampak ti si idiot. NORDIN se napadac zove, sa Rifa je porijeklom, Berber. Nije cak ni Arap. Ozenjen katolkinjom i odrastao kod katolika, znaci tvoj je. Nije prakticirao muslimansku vjeru. Berberi jesu danas vecinom muslimani, ali imaju i svoju neku vjeru. Btw, jedino vas porijeklo djeli, a po inteligenciji i djelima (nisi dzaba u stanju kojem si danas) ste ti i Nordin slicni.
Ma Bin Laden je zapravo Bil Laidon iz Texasa, USA.
Krstaški terorist!
Ja sam humanitarac za ove krstase teroriste.
Kako su skrti sa koristenjem izraza terorista kada se radi o Armanijima... Da je slucajno kakav Ebu Ahmed bio glavni glumac, svaka druga rijec u textu bi bila \" terorista \". Krstasi, krstasi...bas ste ukrsteni.
Jos se ne spominje terorizam?