Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i Naravno da su uspjeli skloniti iz FMI-a covijeka koji je pokusao ocistiti kalj-avu bagru korupcije... Dominique, izdrzi...!!!
Zavjera protiv Straus-Kahna je uspjela ali ne totalno... Mali kepec-skakavac pokusava obezbjediti pobjedu na izborima iduce godine...!!!
Ko ga sisa... Neka oduha svoju kaznu ako je kriv...
E cuj pokusaj silovanja spremacice...Covjek koji moze kupiti najljepse zene na svijetu da ga sluze do kraja zivota i da im radi sta god zelio pokusao silovati spremacicu... Kako su samo jadne ove podvale... Vjerovatno je on pokusao popljakati nekoga za velike pare koga nije smio pa mu \"spremili spremacicu\".. Ko jos vjeruje u ove budalastine???Hahhahhaaaaa.. Cuj pokusao silovati spremacicu>>Hhahhhha.Kako se ovi bogati dobro zaj....sa sirotinjom,...Ama bas dobro...Svaka cast...