Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto pise ovdje da je ruski avion oboren u Siriji?? Jedni kazu da je narusio vazdusni prostor Turske drugi kazu da nije.. Je li to Klix ima definitivnu informaciju da je avion srusen u Sirijskom vazusnom prostoru?
zimbabve je preuzeo slučaj.
ma sve se vec zna...turci bili govna i ostali govna...
Nikad ne mogu biti veca govna od vas srbocetnickih đikana.
Daj da im neki stručnjak sa Klix komentara pošalje službeno pismo sa objašnjenjem zašto je avion pao, i kako je pao. Koliko su Rusi ispori sa istragom hebote, a ovi naši na komentarima u prethodnim člancima o ovoj nesreći već 16 puta riješili slučaj.