Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Francuski ministar unutrašnjih poslova, Gérald Darmanin, izjavio je kako bi centralna vlast mogla Korzici autonomiju."???
Ma, to ti je ono - daj što prije da se napiše tekst. Šta ima veze što se proguta neka riječ i što se napiše "naslini" umjesto "nasilni". Papci.
Nema nista od autonomije... Mada su oni autonomni svakako... Kada (skoro) bilo koji francuz pokusa kod njih da kupi zemlju, pocne da gradi... Dok ode do FR, ovi mu to dignu u vazduh.. Malo je saobracajnih znakova na Korzici da nisu izresetani mecima... Al da je fino, fino je
Za koga mi navijamo?
Je li imaju u vidu davat vize za strance? Hoće li primat ko' izbjeglice nas Bosance? Nek' me prime prvog, ovdje nemam plana, kuće, stana Životnog elana ni volana da vozim Ovdje mi je neugodno al' kod vas ću da prosim
Kako ti je tako nesredjen zivot? Ne vjerujem da je do Bosne bas, mozda je vise do tebe? Isto bi ti bilo i na Korzici bojim se.
Garant ce ih Srbija prva priznati