Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ha cuj CoCoBryce gdje se njega sjeti ha ha ha A glede ovijeh demokratskih planova o naplacivanju interneta izgleda da hoce da uvedu internet slobode onakve kakve su tamo gdje su se i sastali. Pa da cijela planeta budne jedan Dubai.
i prnuli smo u chabar jb ga pustili smo isuvishe da se razmasu kapitalisti i sad che nas do kraja jba vat sve dok se ne digne globalna buna i ne povjeshaju ga mad i paraziti bankari politicari farmaceuti burzuji i elita fakat je krajnje vrjeme da se narod digne na noge ova generacija ako nista ne ucini ova elita i nwo agendashi che nas istrjebit
\'\'uz zalaganje određenog broja zemalja da se kontrola pojača, a upotreba svjetske mreže dodatno naplaćuje.\'\' KAKO FUKARA I SIROTINJA NE BI BILA U STANJU DA PLAĆA INTERNET I ORGANIZUJE SE U BORBI PROTIV MULTI-MILIONERA KOJI VRŠE NEMILOSRDNU EKSPLOATACIJU PREKO NAMETA I BANAKA GURAJUĆI LJUDE U TOTALNO ROPSTVO!