Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
---NEMA TU NIŠTA OD SUĐENJA TO JE SAMO FARSA ERDOGANA JER JE IZGUBIO POPULARNOST ZBOG SIRIJE....A SRO SE TIČE IZRAELA TURSKA NIJE SPOSOBNA NJIMA NI CIPELE DA BRISE AKAMOLI DA SUDI...ERDOGAN SAMO PJENI BEZVEZE....ON JE KO MALO DERISTE SVAKO MALO SE DERE ATO NIKO NEPIKA.
Pa dobro znamo da je Izrael bahat, da bahatijih i pokvarenijih nema na svijetu...ali, ipak je Turska u igri. Nije Palestina...nije Hamas, nije Bosna...vec Turska. Bice svega ovdje...
Izrael ce se na ovo obazirat kolko na Palestince u Gazi. Trla baba dlan...