Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo, baš sam probao da uđem na sajt ajrodroma Banje Luke da vidim ima li barem jedna kompanija iz TOP100, ali on NE RADI! Vlahahahahaha. Koja sramota! Sirotinja, kriminal, jad i bijeda. Ne kačajte mi se Dodikistanci za komentar, ne ulazim u raspravu sa neozbiljnim likovima :)))
Juce docekali iz vlade Dodiklanda avion Rajanera na aerodromu kao sto su u onim filmovima poslije drugog svjetskog rata docekivali voz kad dodje u selo :))) U normalnim zemljama tipa UK, svakih 15 sekundi u London sleti jedan avion, a u PC cijela delegacija docekuje jedan avion iz drugorazredne kompanije :)))
Samo ovakvi i dolaze pogubljenoj Dodikistanskoj sirotinji. Kako su bili u ekstazi neki dan jer, zamislite, sletio je Ryanair aviJon u Banja Luku. 99% te sirotinje i ne zna izgovoriti sam naziv, ali zato znaju zaguslati na bosanskom portalu, jer Dodikistanskog nemaju. Božo, ćemo dizginemo! :))
Lako je tebi da glumiš superiornost - poslednji avion BH Airlines-a se ponosno šepuri na tamiću na putu ka Nemačkoj, a aerodromi u Tuzli i Sarajevu nemaju zajedno ni 20% putnika beogradskog aerodroma.
@BulevarHeroja Kakve veze ima Beograd s bilo cim, u drugoj drzavi? To bi isto bilo kao da poredis Budimpestu i Beograd, nista ni s cim moj heroju :) Ko je ovdje Bosanac, mi ili ti? Mislim i ti si sigurno, samo volis da glumatas da si Srbijanac da bi mi kao pomislili da je njima stalo do vas, a samo se jadan tripujes i mislis da neko popusi te tvoje fore. Za njih si ti veci Bosanac od nas :)
Kakav smo mi šljam od države tj. naroda. Kad se nešto pozitivno dešava u Federaciji odmah vijest stara mjesec ili kad se nešto dešava u RS ista situacija. Tugo tužna.
Da, ali ti tako imaš uticaj samo na raspoloženje i stavove SDA mahalaca, a ne na realnost. Neće zbog ovog članka RyanAir da bankrotira ili prestane da povezuje Banjaluku sa 3 evropske destinacije.
@turbofreak DODIKISTANCI NEMAJU SVOJ PORTAL. ZAPAMTI TO.
Ovo su oni iz Banjine Luke. Nema veze, siromašni Dodikistanci će im pokazati kako se TO radi! XD :))
Ne brini se ti ništa, bez sekiracije. Kontrole letenja u Zagrebu, Beogradu i na banjalučkom aerodromu su mnogo ozbiljnije od ovih u Španiji, očigledno.
@BulevarHeroja Phahaha siromašni Dodikistanac, ne javljaj se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)