BiH predstavlja Lagumdžija
0
Počeo Samit lideri islamskog svijeta u Mekki
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah dakle, ode vam vodja na sastanak United States of Al Kaida? Sta ce donijeti babo iz Meke? Kalasnjikove za djecicu, kasikare za punice...pa da vidis senluka. Ih!
Vi Bosnjaci se uporno gurate da predstavljate sviju. I po ambasadama vani ste se vi pouvaljivali. Problem je kada samo jedna nacija sama sebi uzme pravo da predstavlja sve ostale bez obzira na njihovo misljenje, kao sto smo vec vidjeli na glasanju o Siriji u UN-u. Osim toga to je bio protu-ustavni potez, ali vi se time ne zamarate. Sitnice oput ustava i demokratske procedure vas ne zanimaju. Mozete kako hocete, ali ne dokle hocete. Doci ce i tome kraj. Kad dodje do gustoga opet ce vas zaloziti. Nista niste naucili jos od vremena kada su Turci platili Austougarskoj da vas ne bi primili k sebi.
A jeli to BiH islamska drzava pa salje predstavnika na ovaj SAMIT VJERSKE PRIRODE? Muslimani, da li vi to hladno gazite prava nemuslimana BiH predstavljajuci nas sviju?
Jeli ti misliš da se tamo može otići onako, nepozvan. Možete vi misliti o Lagumu šta hoćete ali činjenica je da je on naš najjači političar trenutno. Ovdje manje više zbog nas samih ali vani? Niko mu od naših vajnih političara nije ni do ramena. Znam ja da vas to boli ali vi ste svakako bolesni. A što se tiče tvoje prognoze nemoj ti brinuti za rezultate SDP-a na izborima. NAROD a znaće još više o kriminalu koji je prethodna vlast radila u poslednjih 15 godina. Živi bili pa vidjeli. I na kraju neka si ti meni živ i zdrav i nemoj sumnjati da će Lagum uspjeti.
Okupili se seljaci i cobani da razgovaraju kako da muslimanski svijet jos vise pokore i pobiju. Zlatko je jevrej i mason, nije on musliman.
GULAGumdžija predstavlja muslimane i Bosnu hahahahaha, buhahha..ovo mora da je neki vic..
@brazzo to će on pred izobre, kao kad su pravili fotke pred zadnje izbore sa tamo nekim starcima, kao eto, i SDP komunjare se slikaju i vole dede iz džamije ... krete.n.l.u.k žešći...
@SDP MAN E hebi ga sada. Pretjera ga i ti. Zbog Zlatka i takvih poput tebe, koji bi se uvukli i najvecem gubavcu u paksu, ce SDP na narednim izborima dobiti nesto oko 5% glasova. Samo naprijed.
ne znam sta komunjara zlogumdzija tu trazi, tu je trebao otici neko ko predstavlja muslimane a ne onaj ko ih zeli unistiti u BiH i ko zeli da im drzavu unisti, jedino opravdanje moze da bude da je gospodja ministarka otisla u shoping, ako je to pravi razlog zlogumdzijnog odlaska onda je potpuno opravdan, jer gospodja ministarka treba da obidje sve shoping destinacije dok je njen muz ministar drzave koju zeli da unisti.
Lagumdžija je musliman po mjeri i zapada i istoka i juga i sjevera samo nije po mjeri ovih naših M-90 i narvno Dodika koji bi više volio Sulju. I sve to nije smetnja da bude i dobar socijaldemokrata. Dovoljno dobar da ga se svi pribojavaju i vjerovatno ga zbog toga svi napadaju. Strah je čudo. Naročito od najboljeg !!!
\"Počeo Samit lideri islamskog svijeta u Mekki\" Nesto ovdje ne stima s padezima. Mozda \"...Samit liderA...\"
Imal\' ijednog muslimana među prisutnima?
Koji ste vi samo neznalice i ignoranti. Umjesto da se predstavimo svim nacijama planete kao dio njihove kulture/vjere (jer mozemo), mi ismijavamo kako jedne tako i druge, trece, cetvrte sto \"nas\" neko tamo predstavlja. Ja bih volio da BiH svi (kako krscani tako i muslimani, pa i jevreji) vide ovu zemlju kao dio svoje interesne sfere gdje ce ulagati i potpomagati \"bracu\". Svima nama bi bilo puno bolje. Ali jok, treba ismijati i popljuvati sto bas \"nas\" neko predstavlja na samitu islamskih, krscanskih ilitiga jervrejskih zemalja.
Interesantno,Lagundzija islamski lider iz BIH!!! WWaooo
BAS SE PITAM GDJE CE NAJVECI SIN NASIH NARODA I NARODNOSTI PROSLAVITI BAJRAM: U MEKKI ILI U AVIONU DRUGA FAHRE ???