Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proglasiti ce ga ludim i kazna ce mu biti jedno mjesec u ludari..
ZID NA DRINI!
Vode krizarski rat protiv muslimana...ali to ne zele priznati svijetu, jer bi to onda preraslo u globalni rat izmedju krscana i muslimana. Tacno je da im je jedini cilj nafta i kontrola tih zemalja... To sto su odlucili da osude jedan , od stotine slicnih slucajeva je samo bacanje prasine svjetskoj i muslimanskoj populaciji u svijetu. Vidim, ti si odmah nasjeo na taj cin predstave...a to oni i zele. Sve ovo nista ne umanjuje zelju Afganistanaca za unistenje okupatora njihove zemlje...Afganistanci su prosli i gore...i oni su spremno docekali US-NATO okupatore, sto potrvdjuje i 11 godina neprestane borbe i spremnosti na zrtvu.
NIje mi jasno da Ameri sude SVOM vojniku za masakr muslimana. Kako to ? Zar oni ne vode neokrižarski rat protiv muslimana da se dokopaju nafte ?
Presuda .. Neuracunljiv,,i pusten kuci .
treba čovjeka osloboditi, nije radio ništa loše, par kozoheba gore-dole
Koliko ovakvih zombija hoda Amerikom? Imali poštenije kazne?
Ek kako je ovim vojnicima tamo u afganistanu 24/7 h gledaju mrtve ljude i krv i kome se ovo nebi desilo.......Svako bih poludio nacisto.....
Nije to nista kakve su sve grozote napravili,ne samo u afganistanu
Napravićemo mi zid oko tvojih 23,45%.
Ako je genocid ubiti 16 civila, ja onda stvarno ne znam sta se zbilo u Srebrenici...
MOŽETE LAJAT KOLKO HOĆETE...AL BUDITE MANGUPI U AFGANISTANU...HAJDE BA\"
ZiZA. Catamada. Od. ZUHRA. CERAMIDa. À da Ne spominjem PIRAMIDE. HoceTO ?!?
ziza se zali na zivot u njemackoj dok smo mi po sarajevu samo mogli sanjati o istoj... zateko je rat u danskoj i na to se zali a da je ovdje zateko zalila bi se kako nije mogla pobjec... e moja zizo .ebo te srdjan
kARA.Dzic GA POSLO DA NeKi G.e.N.O.CID NAPRAVILI. ,
kARAdzic GA POSLO DA NeKi G.e.N.O.CID NAPRAVILI. ,
Japanac bi sad rekao ....,Yancki Amerikanki...!