Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Mongoliji haman? Reklama za primitivce, tipična foluška hahaha
Vracamo Kosovo, Bosnu, Hrvatsku. Pravoslavna trobojka od Beča do Istanbula. Pravoslavna unija i carstvo uskoro SRB RUS CCCC katolici i muslimani nemaju šanse
@Gavrilo89 - da ti nece biti malo?
Narode, jedini izbor je profesor Hadzikadic. Nemojmo tjerati omladinu iz Bosne trbuhom za hljebom birajuci stranacke poltrone. #mislislisvojomglavom
... e čuj ''trbuhom za hljebom'' :)))
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Dok drugi kandidati za svoje položaje mogu zahvaliti stranačkom stažu, MIRSAD HADŽIKADIĆ je svoju poziciju izborio samo i isključivo svojim radom! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Pogledajte debatnu emisiju u kojoj će učestvovati prof. Mirsad Hadžikadić. Pozvani su i drugi kandidati. Srijeda, 12.9. u 20:00 h na N1.
Vracamo Kosovo, Bosnu, Hrvatsku. Pravoslavna trobojka od Beča do Istanbula. Pravoslavna unija i carstvo uskoro SRB RUS CCCC katolici i muslimani nemaju šanse
Prije ćeš se vrnut u pašaluk izgleda
Afganistanci im supkove poderali sa par raketa pobijedili mocni sovjetski savez. I amrikance bi vec , da samo imaju rakete Pravo su jaki . i jedni i drugi .al nad slabima bez oruzja i municije. De i daj 100 raketa zemlja zrak. pa da vidimo kako ce da lete po Siriji .
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma erdagan mu moze kompletnu avijaciju srusiti za 1 dan ako ga naljute 😂😂,
Koliko ce kostati ta vjezba porezne obveznike??
Nije ovo bez razloga. Sta li nam se sprema, pitam se?!
Ko nas pita? Bice sta bude, jbt ga.
WWIII U NAJAVI !!!!
Američki Pershing II projektili sa preciznošču od 5-10 sa mogućnošću prelaženja udaljenosti od 2.500-3.000 kilometara za 5-7 minuta bi vrlo lahko mogli doći do njihovih lanserskih projektila kao i do njihovih komandnih centara, moje skromno mišljenje.
5-10 metara
@MiIfhunter Slažem se.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Izbori? Hadžikadić! Pogledajte debatnu emisiju u kojoj će učestvovati prof. Mirsad Hadžikadić. Pozvani su i drugi kandidati. Srijeda, 12.9. u 20:00 h na N1.
Gledao sam jednu emisiju u kojoj se tvrdi da ukoliko bi došlo do rata između USA i RUS, da bi ih USA za 6 sati vojno neutralisala, a da ne zgaze čizmom na njihovo tlo, nakon neutralisanja USA čizma bi krenula na rusko tlo.
@izgodaninezgodan: Nevezano za religiju, svaki poraz Rusa i Rusofila dozivljavam kao licnu satisfakciju.
davno bi ih ameri napali da smeju...rusi su zgazili svakog okupatora koji ih je napao...amerikanac zna samo slabije da napada i to iz vazduha...nisu mogli vijetnamce da pobede koji su ratovali samo sa kalasnjikovima
Nema NATO sto ovi imaju ali...zna se vec sta..
sad ce srbi i nasi bos.[ravoslavci zapjevat:"nas i rusa 300 miliona" a srba samo 7 hahahahahahaahahahahaahahaha!
@MiIfhunter i opet smo vas naguzili i da nije bilo amerike koju toliko mrzite danas bi BiH za vas bio daleki zapad.
@MiIfhunter I vise nego dovoljno za četničke mindže!
Izmedju izraela,sad i sugavih zapadnjaka te irana rusije, jos i tursku da uvedu u pakt uvijek cu birat istok