Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obično regrutiraju djecu iz obitelji nižih ekonomskih primanja ili one koji se ne uspiju dobro prilagoditi u društvu, navodi u svojoj analizi Matthis Chiroux. (advancehr) Shabab-held Somali selo pogođeno zračnim udarima Barem desetak civila navodno ubio kad je Al-Shabab-okupirali grad Hosungow je pogođen neidentificirane zrakoplove. http://www.aljazeera.com/news/africa/2011/12/20111220235656572511.html?utm_content=automateplus&utm_campaign=Trial6&utm_source=SocialFlow&utm_term=tweets&utm_medium=MasterAccount
Broj američkih vojnika koji počine s.amoubojstvo prešao broj vojnika p.oginulih na fronti Broj američkih vojnika koji su počinili s.amoubojstvo u godinu dana iznosi 468, što znači da je brojka prešla ukupan broj vojnika koji su p.oginuli na raznim frontama koji iznosi 462.Zabilježen je značajan porast u broju s.amoubojstava kojeg počine američki vojnici. Prema ratnom veteranu i istaknutom anti-ratnom aktivistu, Matthis Chiroux-u, najveći razlog je nemogućnost adaptacije na \"normalan\" život nakon vremena provedenog na fronti.Chiroux također navodi kako je dobrim dijelom za ovu tragičnu statistiku direktno odgovorna vojska koja vojnike tretira na izuzetno o.krutan način s ciljem da ih pripremi na još teže uvjete koji vladaju na fronti. U vojsci su mladi vojnici često izloženi fizičkom, verbalnom i s.eksualnom nasilju.Vojska u SAD-u je jako dobro organizirana i vrbuje mlade ljude još od početka srednje škole.
http://www.morsko-prase.hr/2006/index.php?option=com_content&task=view&id=6461&Itemid=32
Ne daj se pukovniče !
heheheeeeeeee i kokakola je hrvatski izum. moram otvoriti prozor da ova glupost što je izjavio rijeka izađe napolje.
pazi ovo, na komentar da je torpedo hrvatski izum, bošnjački mozgovi lupaju minuse, katastrofa.
torpedo je hrvatski izum.
biće ratovanja, i tad MI nastupamo.
samo da kazem da mi iranci imamo najbrze torpedo na svijetu kojim cemo busiti americke kante od brodova i nosaca aviona
samo naprijed, protiv amerike i američkog sistema!