Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ciluba jezik se i govori i u brdskim djelovima oko Citluka.
@sinsinati Kme kme.
Jesu i u Kongu uveli poskupljenje kazni..
Kršćanska posla.
Hoce li biti mostarski most u bojama Konga ? Hocemo da vidimo sliku svakog ubijenog policajca sa porodicom i da saznamo njihovu kompletnu biografiju. Je suis Kongo.
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
@PrinceAkeemOfZamunda i onda kazu puko ko zreo bostan i ubio nekoliko ljudi, a eto negdje 100 ljudi strada i to je usputna vjest a ovo gore citav svijet susjeca, pujjjjj bit ce njih jos samo je najgore sto se generalizira zbog jedne budale sve.
Imam rijesenje za smanjivanje populacije svakom nasEM politicaru i njegovoj siroj i blizoj familiji strogo zabraniti razmnozavanje kao i hodzama i popovima svih vijera i svim familijama gdije dijeca nemaju najmanje 4 razreda srednje skole.Za 50 godina rijsicemo sve probleme.
poznavanjem njemačkog jezika možeš dobro zaraditi... poznavanjem čiluba jezika možeš dugo poživjeti...
Boze sacuvaj, nemam rijeci! Na sve strane samo ubijanja i klanja :(
@sarajlija537 UZAS !!!
Krščanska terorištička grupa zaklala 42 policajca
Kongo jedna od najbogatijih zemalja na planeti ali ne intelektom nego sa prirodnim bogatstvima bakar,zlato ,nafta,dijamanti kobalt itd.
Pobunjenicka grupa ovi njesta ko SNSD..
Eee cega sam se sve tamo nagledao, kad kazem ljudima da sam pobjegao za dlaku ljudozderima u Buniji oni ne vjeruju, a u Kisanganiju sakrivao se u hangaru od demonstranata, i onda kazu jesi normalan, pa i ja nesta kontam...
Ja stvarno ne znam odakle vise ovi monstrumi izviru
Kako znam francuska vojska ih je protjerala u akciji 48 sati, zalosno koji majmuni.
Nisu trebali