Povlačenje Gaddafijevih snaga
0
Pobunjenici zauzeli Bregu na istoku Libije
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovo je BOGU plakat... Ovo nije fer!
ma ja sam reko evo 3. svjetskog rata !!!!!
u arapskom svetu ce zavladati jad i beda zbog njihovih krvavih obracuna izmedju sebe i rivalstva.Ponovo ce se vratiti unazad 200 godina zbog nesloge.Kraljevi arapskih zemalja su malo vise od onih koji se nazivaju diktatorima i upravo ce ih to dovesti do katastrofalnih posledica. Zna se ko organizuje sve ove nemire u citavom nizu zemalja u zelji da cele regione stavi pod svoju kontrolu. Necu ni spomenuti ime organizatora, a bez obzira na to svi znaju ko je on.
naprijed pukovnice
eh da smo mi imali ovakvu zracnu podrsku - samo da se tekbiralo otjerali bi bradate spodobe...
Gadafija A onaj ko ga voli nek mu ide pomoći,sve nas je više svakim danom elhamdulillah:))))
Prvo Bregu, a pa ce Bebeka
fala bogu, nek narod skine vise tog diktatora. nije drzava privatno vlasnistvo jednog covjeka.
svak ko se protivi KPJ ide na strijeljanje, jer goli otok je previse dobar za njih, stace vama prava?
Sta Goran radi u Libiji da mi je znati?
Ko je izmislio ta ljudska prava? Sta je to????? sta ce narodu ljudska prava da izadje na proteste i da zadrzi zivot??????