Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me interesuje ko ga je oborio.Ubacen snage Britanskog SAS, Americek spec OP ili Kanadsmi JT2 ..imnteresantno ?
lol, gledaj pobunjeniku za mitraljezom novih bijelih tena. Da ih slučajno nije kupio u nekom libijskom butiku ?!
P. laćenici libijskog z. . o. c. inca u. n. ištili s. kladište medicinske opreme i lijekova u M. . i. ti, tako da su revolucionari u ovom gradu ostali bez lijekova i medicinske opreme koji su im prijeko potrebni, jer je grad M. i. ata ovih dana ž. estoko napadan od strane Gadafijevih plaćenika. Isti izvor navodi da je u b. orbama p.oginulo 18 revolucionara, da je veliki broj r. anjen. Kako izvještava B.R.Q News Network, sinoc je bila u toku ž. estoka b. itka u B. ir A. itu. Nema izvještaja o g. ubicima.. M. i. ta je grad sa 550,000 stanovnika, 130 kilometara istočno od Tripolija.
Sinoc su vodene žestoke borbe između Gadafijevih snaga i revolucionara u Sirtu.Prema navodima pobunjenika, britanska obavještajna i specijalna jedinica, je zarobljena od strane pobunjenika. Viši predstavnik revolucionarnog vijeća Bengazija je izjavio: \"Oni su imali uz sebe špijunsku opremu i opremu za izviđanje, duple pasoše i oružje. Ovo nije način ponašanja u ustanku.\"Gadafi dovodi hiljade plaćenika da nas u. bijaju i većina ima strane pasoše. Kako da znamo ko su ti ljudi? Oni kažu da su britanski državljani i neki od njihovih pasoša su britanski. Ali Izraelci su koristili i britanske pasoše da izvrše atentat u Dubaiju prošle godine.\"
93 ozlijeđeno, najmanje 20 su kritični. Reuters izvještava da oporbene snage rekao da nisu bili kontaktirani oko Chavez mirovnog plana. \"Nismo čuli za to i nisu bili kontaktirani službeno svakoga tko želi pregovarati\", rekao je glasnogovornik Hafiz Ghoga konferenciji za novinare u Libiji u drugi grad. Upitan hoće li pobunjenici će odgovoriti pozitivno, rekao je: \"To ovisi o tome što oni predstavljaju za nas, ali mi djeluju na zahtjeve naših ljudi i ne možemo odreći te zahtjeve., netko tko se vratio iz bitke u Ras Lanuf kaže da postrojbe sastavljene od plaćenika također uključene žene drži djecu pa revolucionara nije mogao pucati.
17 m. rtvih danas među revolucionare i civila, uključujući i dvije godine star dječak.Al Jazeera očevidaca kaže revolucionari u. b. io 22 od Gadafija vojnika.Građani M. i. s. ratah pretrpio g. u. bitak od 16 ljudi, među njima i 12 godina d. ijete.Oni također p. retrpio o. zljede 60, a među njima šest u k. r. itičnom stanju.
Među JUCE Gadafi automobila vatre na civile je ambulanta s Tripoli ploče.Čak i prije rata naš zdravstveni sistem dva bila u funkciji, pa zamislite kako je sad ... Mi smo nisko na anestetike, ima više od 60 r. anjeno. Bolnica i lijekova za pohranu skladište je p. ogođen Gadafi granatiranja.
U Libiji javljaju novinske agencije , a pozivajući se na izvore ajmo reći pobunjenika na hiljade mrtvih. Ja na tv ne vidjeh ni jednog mrtvog, ili je to zbog toga da se zapadna javnost ne bi uznemiravala.
Polako krmak...doći ćeš gdje trebaš... ;) samo lagano...izgleda da nisi ništa odavno puko ..biće da ti se žena j.e.bu.c.k.a sa komšijom dok se tebi od previše krmeće masti i rakije ne di.že...pa si nervozan :)))
nek si ti lajko za sebe ....
j e b o te a l l a h i b o g
posto mi vjera zabranjuje da te uzmem onako kako ti zelis i taj ti kolega murta, de vas dvojica se fino poklopite. Ja se ne prodajem ko ti i ne visim u fahdovoj dzamiji da mi peru mozak. moj efendija je pravi nas bosanski. sto se @commi tice covjek se nasalio, ja sam taj koji te je pogrdno nazvao. sa @commi se covjek moze i zakaciti, ali na nivou koji ti neces dostici, ni sa 50 toboznjih hatmi (jos da znas sta je hatma, bio bi pun pogodak) prezirem vas malo \"m\"92 ti nisi vijernik nego gnjida da nemas cara kakvog ne bi ti u dzamiju krocio nogom. cudi me da se ne okamenis kad bez abdesta udes u dzamiju. PS: ne mozes ti biti musliman, katolik ili pravoslavac, ti si obicna gnjida i uljez iz istocnog ili dole zapadnog. da si na vrbanja mostu ne bi znao do kovacica put objasnit, gnjido.
praćkom jarane...zamisli da imaju tek pravu PVO !
Cime su ga srusili bgt, kamenjem?
@džihadbosna ma pusti brate nevjeričke kerove nek laju..to im jedino i preostaje...
JESIL TO I TI KAD JE TREBALO IĆI U ŠKOLU URLO PO TEKMAMA ŽELJO-SARAJEVO PA DANAS TI DRUGI KRIVI JER RAZNOSIŠ PICE OD MAHIRA SA KOVAČA :)))
ne, brkam ti s.estru i m.am.icu sa kć.er.k.om i .že.n.o.m...