Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja neznam cime ih vise mame tamo da odu
Pošto je se ovo dešava i Zapadnoj Evropi, onda je to na nivou opreza. A da se dešava samo u BiH, onda bi bilo - BiH organizovano obučava omladinu i šalje u Siriju; BiH podržava teroriste; BiH naginje radikalnom islamu; i sl. glupi naslovi. To vam je svijet. Uvijek se gleda iz jednog ugla, i to onog ko ima moć - vojno-političku naravno.
pa nisu nestale, tačno se zna gdje su.....i neka ih tamo, ko voli nek izvoli
Idiotkinje.
Zanimljivo kako IDIL omalovazava i iskoristava zene, a one hrle njima. Ili je to samo medijska laz, haj ga vise znaj
Mediji jesu gofna... Ali zasto ti doktore ne bi poveo zenu, kcerku ili sestru dole? Propaganda koja truje ove glupace dolazi od ISIS-a... Uostalom, pametan i bistar covjek nece otici iz Evrope u neku vukohebinu... A ako niste primjetili, sve i jedna budala koja je otisla dole
dakle svi su bivsi narkomani, alkoholicari, kurfe, hipsteri itd.*